Головна Новини Суспільство події Україну заллє дощами: прогноз Укргідрометцентру
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну заллє дощами: прогноз Укргідрометцентру

Синоптики повідомили, якою буде погода 27 і 28 березня в Україні

27 березня 2021, 09:45 comments1179
Поділіться публікацією:

В один з вихідних днів деякі області України заллє дощами, а в деяких частинах країни вночі знову очікується мінус. Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Україну заллє дощами: прогноз Укргідрометцентру

Прогноз погоди на 27 і 28 березня - фото: з відкритих джерел

Так, за прогнозами, сьогодні, 27 березня, погода в Україні обіцяє бути сонячною абсолютно у всіх областях. Вдень очікується від 10 до 12 градусів тепла. Однак вночі буде мінусова температура. На щастя, морозів більше не очікується, але до -1 і -2 градусів стовпчик термометра впаде в Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Херсонській, Івано-Франківській, Ужгородської, Тернопільській, Рівненській, Волинській, Хмельницькій та Чернівецькій областях.

У неділю, 28 березня, погода на території країни буде не такою сприятливою, адже більшу частину накриють дощі. Попри це, буде тепло. У північній частині України очікується вдень від 9 до 11 градусів, а вночі 1 .. 3 градуси. У південних областях буде 11 .. 13 градусів вдень і від 2 до 4 градусів тепла вночі. У західних — днем від 7 до 9, а вночі — від 3 до 5 градусів вище 0. У східній частині України вдень очікується 9 .. 11, а вночі від 1 до -1 градуса.

За даними синоптиків, дощі в неділю очікуються в таких областях: Чернігівській, Київській, Черкаській, Кіровоградській, Миколаївській, Одеській, Вінницькій, Житомирській, Хмельницькій, Рівненській, Волинській, Львівській, Ужгородської, Івано-Франківській, Житомирській, Чернівецькій, Тернопільській. В інших областях в цей день буде хмарно, без опадів.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, якою буде погода на Великдень в Україні, а також про те, що Степанов розповів про зупинку роботи транспорту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини