Головна Новини Суспільство події Степанов про зупинку роботи транспорту
commentss НОВИНИ Всі новини

Степанов про зупинку роботи транспорту

Спалах коронавирусной інфекції почалася в кінці 2019 року в Китаї

27 березня 2021, 05:10
Поділіться публікацією:

Кабмін України може зупинити роботу транспорту в країні, якщо ситуація з коронавірусів "почне виходити з-під контролю". Про це в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" на каналі "Україна" 26 березня сказав міністр охорони здоров'я Максим Степанов.

Степанов про зупинку роботи транспорту

Максим Степанов (фото з відкритого джерела)

Він зазначив, що питання введення локдауна обговорюють в уряді.

"Ми завжди повинні балансувати між епідеміологією і життям країни — бізнесом малим і середнім, роботою людей. Наталя Виноград, яка є моїм радником, і я її вважаю одним з кращих фахівців з кібербезпеки, — вона теж вважає, що зараз треба (вводити обмеження) аж до зупинки транспорту", — сказав Степанов.

Він зазначив, що в Чернівецькій, Закарпатській та Івано-Франківській областях, які раніше ввели жорсткі обмеження, ситуація стабілізувалася і "почалася позитивна динаміка".

Нагадаємо, г лава столичної Госпродпотребслужби Олег Рубан розповів, хто найчастіше порушує карантинні обмеження в Києві. Так, незважаючи на масові санкції, умови карантину в Києві часто не дотримується громадський транспорт.

За його словами, за дотриманням обмежень в Києві щодня стежать 20 мобільних груп з представників поліції, місцевих адміністрацій і муніципальної охорони. Найбільш злісними порушниками, за словами Рубана, виявилися маршрутні таксі та громадський транспорт, куди люди набиваються, незважаючи на вимоги влади. Олег Рубан підкреслив, що в годину пік дотримуватися безпечної дистанції просто неможливо. "Другий день ми припиняємо маршрути, роботу, але до сих пір контролю з боку Укртрансбезопасності не було ніякого, щодня складається від 30 до 40 адмінпротоколів на рівні 17-34 тисяч гривень на перевізників", — заявив керівник Госпродпотребслужби.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини