Головна Новини Суспільство події Карантин у Києві: стало відомо, хто найбільше порушує обмеження
commentss НОВИНИ Всі новини

Карантин у Києві: стало відомо, хто найбільше порушує обмеження

Кожен день на порушників складаються адмінпротоколи на рівні від 17 до 34 тисяч гривень

26 березня 2021, 11:35
Поділіться публікацією:

Глава столичної Держпродспоживслужби Олег Рубан розповів, хто найчастіше порушує карантинні обмеження в Києві. Так, незважаючи на масові санкції, умов карантину в Києві часто не дотримується громадський транспорт. Про це Рубан повідомив в ефірі телеканалу "Україна 24".

Карантин у Києві: стало відомо, хто найбільше порушує обмеження

Карантин у Києві - фото з відкритих джерел

За його словами, за дотриманням обмежень в Києві щодня стежать 20 мобільних груп з представників поліції, місцевих адміністрацій і муніципальної охорони. Найбільш злісними порушниками, за словами Рубана, виявилися маршрутні таксі та громадський транспорт, куди люди набиваються, незважаючи на вимоги влади. Олег Рубан підкреслив, що в годину пік дотримуватися безпечної дистанції просто неможливо.

"Другий день ми припиняємо маршрути, роботу, але до сих пір контролю з боку Укртрансбезпеки не було ніякого, щодня складається від 30 до 40 адмінпротоколів на рівні 17-34 тисяч гривень на перевізників", — заявив керівник Держпродспоживслужби.

Нагадаємо, що раніше з'явилася інформація про те, що в Києві для проїзду в громадському транспорті знову можуть ввести спеціальні перепустки. Це станеться в разі, якщо епідеміологічна ситуація в столиці погіршиться. Так, київська влада розглядає можливість повної зупинки громадського транспорту і перехід на спеціальний режим. Крім того, в КМДА вважають недоцільним збільшувати кількість транспорту для жителів столиці, тому що вважають таке рішення "неефективним". Також в КМДА всіх роботодавців закликали перейти на дистанційну форму роботи, "тому що від кількості транспорту, який буде їздити, можна порвати ланцюг коронавірусу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини