Головна Новини Суспільство події Україну накриє циклон: в Укргідрометцентрі озвучили прогноз погоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну накриє циклон: в Укргідрометцентрі озвучили прогноз погоди

Вдень 14 січня на території України – 0...5 градусів тепла.

13 січня 2022, 18:22
Поділіться публікацією:

У п'ятницю, 14 січня, в Україні буде дуже вітряно. Причиною стане циклон, який переміщатиметься територією країни протягом наступної доби. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр на сторінці у Facebook.

Україну накриє циклон: в Укргідрометцентрі озвучили прогноз погоди

Україну накриє циклон: в Укргідрометцентрі озвучили прогноз погоди - фото з відкритих джерел

Синоптики зазначили, що пориви вітру можуть досягати штормових позначок 25-27 м/с, що відповідає другому рівню небезпеки (помаранчевому).

Проте температура повітря у п'ятницю стрімко підвищуватиметься, і практично у всіх регіонах України очікується відлига.

Стовпчики термометрів на Заході (крім Закарпаття), у Вінницькій, Житомирській та Київській областях вночі покажуть -3...+2 градуси, на решті території — 9...4 градуси зі знаком "мінус". На Сході країни вночі 14 січня буде холодніше, очікується температура 15-10 градусів морозу.

Вдень на території України – 0...5 градусів тепла.

В Укргідрометцетрі також наголосили, що у зв'язку з потеплінням у країні очікуються опади як у вигляді снігу, так і у вигляді дощу. Синоптики закликали водіїв бути уважнішими на дорогах, оскільки протягом наступної доби утримається ожеледиця.

Нагадаємо, що раніше синоптики Українського гідрометеорологічного центру спрогнозували погоду в країні в січні, зазначивши, що температура повітря буде близькою до кліматичної норми.

Раніше портал "Коментарі" писав, що синоптик Леонід Прокопенко розповів про кліматичні зміни в Україні за останні 30 років та розповів, як вони позначаються на погоді. Зокрема, фахівець зазначив, що температура повітря у січні вища, ніж у такий самий період у минулі роки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини