Головна Новини Суспільство події Українські готелі з вакцинованими працівниками отримають спеціальні наклейки
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські готелі з вакцинованими працівниками отримають спеціальні наклейки

Державне агентство розвитку туризму буде вносити такі готелі в окремий список і видавати "знаки безпеки"

6 серпня 2021, 16:00
Поділіться публікацією:

Українські готелі з вакцинованими працівниками отримають спеціальні наклейки

Вакцинація від COVID-19 в Україні, фото з відкритих джерел

В рамках акції "Подорожуй безпечно" і у зв'язку з ростом кількості хворих COVID-19 Державне агентство розвитку туризму (ДАРТ) повідомило про можливість вакцинації працівників українських готелів і місць розміщення туристів. Про це йдеться на сторінці агентства в Facebook.

Зазначається, що готелі або хостели. де весь персонал вакцинується, будуть внесені в окремий список Державного агентства розвитку туризму. Список таких закладів буде опублікований на офіційному сайті ДАРТ. Також цим готелям і хостелах видадуть спеціальні наклейки, так звані "знаки безпеки". Поки ж в агентстві збирають списки тих, хто прагне пройти вакцинацію від коронавірусу і працює у сфері послуг.

Для надання інформації директорам готелів і хостелів необхідно відправити на пошту ДАРТ дані про кількість персоналу, який згоден на отримання щеплень.

"Рекомендуємо готелям вжити заходів щодо вакцинації персоналу в найближчі терміни. Для організації вакцинації уповноваженою особою готелю повинна бути надана інформація згідно з додатком", — йдеться у повідомленні.

Своєю чергою агентство рекомендуватиме українцям та іноземцям зупинятися тільки в готелях і закладах зі списку ДАРТ. Ймовірно, що такі заклади зможуть працювати й під час локдауна.

Як писав портал "Коментарі", головний санітарний лікар Ігор Кузин пояснив, що юридичних підстав для недопущення працівника, яка не зробила щеплення від коронавірусу, немає.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, чому більша частина українських готелів не має кваліфікаційних "зірок". З понад 3000 присвоїли "зірки" тільки 248 готелям.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини