Головна Новини Суспільство події Українська порноакторка допомагає з реабілітацією військових ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська порноакторка допомагає з реабілітацією військових ЗСУ

Популярна українська порноакторка Джозефіна Джексон підтримує військових ЗСУ, які проходять реабілітацію в центрах допомоги.

27 лютого 2024, 17:45 comments5652
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Зірка фільмів для дорослих Джозефіна Джексон, справжнє ім’я якої Юлія Сенюк, вирішила використати свою популярність в Україні та за кордоном, щоб привернути увагу до проблем ветеранів ЗСУ та допомогти їм з реабілітацією.

Українська порноакторка допомагає з реабілітацією військових ЗСУ

Джозефіна Джексон підтримує реабілітацію ветеранів ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Видання DW опублікувало сюжет з Юлією Сенюк у якому українська порноакторка розповідає про причини допомоги українським ветеранам.

"Проводиться реабілітація для наших захисників, які втратили свої кінцівки. Мені запропонували просто сюди приїхати і таким чином розбавити ситуацію, можна сказати, підняти їм настрій, показати, що вони такі самі як і решта, що з ними можна контактувати", – розповіла українська зірка фільмів для дорослих.

Юлія Сенюк проводить з українськими ветеранами заняття у басейні та практикує англійську мову. Також порноакторка робить з військовими колективні фотосесії у центрі реабілітації.

Фізіотерапевт "Центру спасіння" Дмитро Ткаченко заявив, що завдяки Юлії Сенюк ветерани завзятіше працюють, а також мають кращий настрій. Військові також позитивно ставляться до присутності української порноакторки.

"Це йде у неї від серця. То дуже велика повага до такої людини, яка хоче допомогти хлопцям, які втратили кінцівки. У мене мрія повести доньку в перший клас у вересні. Хочу це зробити на своїх ногах", — говорить один з ветеранів реабілітаційного центру.

Це не вперше Джозефіна Джексон привертає увагу до України. У 2023 році порноакторка залучила свого колегу одного з найпопулярніших акторів фільмів для дорослих Джонні Сінса до допомоги Україні. Крім того, Юлія Сенюк сьогодні збирає мільйон гривень на протези для українських військових та створила блог на якому публікує відео про потреби ветеранів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українська порноакторка розлютила мережу оголеними фото з прапором України. Згодом на них відреагував фотограф та пояснив ситуацію.

Також "Коментарі" писали, що американська порноакторка прилетіла в Іран, чим спантеличила місцеву владу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://p.dw.com/p/4cn0E
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Чпокер Сквиртославович

27 лютого 2024, 22:30

приехала потеребить остатки оторванных концов, нигеры уже надоели она пошла в раздел ампутантов с тегом ФЕТИШ


Новини