Головна Новини Суспільство події Українців попереджають про погіршення погоди: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Українців попереджають про погіршення погоди: подробиці

27 жовтня у західній частині України очікується туман

26 жовтня 2022, 17:26
Поділіться публікацією:

27 жовтня в Україні, зокрема, у західних регіонах, очікують на туман. Через те  різко погіршиться видимість на дорогах. Про це повідомляють "Коментарі",  посилаючись на інформацію Укргідрометцентру у Facebook.

Українців попереджають про погіршення погоди: подробиці

В Україні зміниться погода (фото з відкритих джерел)

"Вночі та вранці 27 жовтня у західних областях буде  туман, видимість 200-500 м", — йдеться у повідомленні синоптиків.

Окрім цього, на заході країни встановлено перший (жовтий) рівень небезпеки.

 Синоптики повідомляють, що 27 жовтня на Лівобережній частині країни буде дощова погода. А на решті українських територій переважатиме суха погода та без опадів. Зокрема, вітер північно-західний, 5-10 м/с. 

Вночі температура повітря триматиметься на рівні +5 +10 градусів. А вдень стовпчик термометра підніметься до +15 +18 градусів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Україну йде негода. 3 жовтня та 4 жовтня в Україні зміниться погода. Зокрема, у столиці України та західних регіонах будуть сильні пориви вітру, що досягатимуть швидкості 15-20 м/с. За даними УкрГідрометцентру, 3 жовтня в місті Києві, 4 жовтня у західних областях місцями пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий)

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в Україну повертається осіннє тепло. Вже з понеділка жителі деяких регіонів України відчують таке очікуване осіннє тепло, адже до нашої країни йде тепла погода. І першими його відчують українці на півдні. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко. За її словами, у  понеділок, 26 вересня, до нас прийдуть +27 градусів тепла. На півночі та заході буде трохи холодніше, але без якихось відчутних холодів. Але це не означає, що українцям варто сховати парасолі, адже дощі все-таки будуть періодично йти.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини