Головна Новини Суспільство події В Україну повертається осіннє тепло: як зміниться погода
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну повертається осіннє тепло: як зміниться погода

Але дощі періодично випадатимуть у деяких регіонах України

25 вересня 2022, 17:31 comments1579
Поділіться публікацією:

Вже з понеділка жителі деяких регіонів України відчують таке очікуване осіннє тепло, адже до нашої країни йде тепла погода. І першими його відчують українці на півдні. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко. 

В Україну повертається осіннє тепло: як зміниться погода

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

За її словами, у  понеділок, 26 вересня, до нас прийдуть +27 градусів тепла.

"На наступному тижні дуже тепла погода, до +20...+25, а часом і до +27 градусів очікується у південній частині України, на сході та місцями у центральних областях", — повідомила Наталка Діденко.

На півночі та заході буде трохи холодніше, але без якихось відчутних холодів. Але це не означає, що українцям варто сховати парасолі, адже дощі все-таки будуть періодично йти.

"А ось дощі періодичні випадатимуть — стежте за новими прогнозами", — наголосила синоптик.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що 26 вересня відбудеться унікальне наукове випробування в космосі. 26 вересня НАСА спробує зробити те, що ніколи ще не робило — змінити траєкторію астероїда. Про це повідомляє сайт американського космічного агентства НАСА. Космічний апарат DART має зіткнутись з астероїдом Діморф (Dimorphos). Ця подія запланована на 26 вересня і має відбутись о 23:14 за центральноєвропейським часом, в Україні це вже буде 27 вересня — 02:14 ночі. Саме так НАСА має на меті випробувати метод захисту Землі від астероїда. Астероїд  Діморф має близько 170 метрів у діаметрі та обертається навколо масивнішого тіла під ім’ям Дідим, діаметр якого 800 метрів. Ці два об’єкти знаходяться на відстані понад 11 млн від Землі, тому випробування не загрожуватиме землянам. Місія DART полягає в тому, щоб з’ясувати, чи може людство змінити рух астероїда об’єктом запущеним з Землі.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини