Головна Новини Суспільство Війна з Росією В Україну йде негода: в яких регіонах зміниться погода
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йде негода: в яких регіонах зміниться погода

Українців попередили про сильні пориви вітру

3 жовтня 2022, 18:21 comments1436
Поділіться публікацією:

3 жовтня та 4 жовтня в Україні зміниться погода. Зокрема, у столиці України та західних регіонах будуть сильні пориви вітру, що досягатимуть швидкості 15-20 м/с. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Telegram-канал ДСНС.

В Україну йде негода: в яких регіонах зміниться погода

В Україні зміниться погода (фото з відкритих джерел)

"Увага! За даними УкрГідрометцентру, 3 жовтня в місті Києві, 4 жовтня у західних областях місцями пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий)", — йдеться у повідомленні ДСНС.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у відкрите море вийшов російський атомний підводний човен з торпедами, назва яких "зброя Апокаліпсису". Володимир Путін готується до нового ядерного протистояння між Росією та країнами Заходу. Розвідка НАТО повідомила, що атомний підводний човен "Бєлгород" вийшов в море та зник з їх радарів. Існує ймовірність, що таким чином РФ хоче випробувати торпеду під назвою "Посейдон", яка має й альтернативне ім’я – "зброя Апокаліпсиса". "Зброя Апокаліпсиса" отримала таке ім’я через руйнівні наслідки, які вона може спричинити. Торпеда з ядерною боєголовкою може пропливти непоміченою тисячі кілометрів та здетонувати біля узбережжя великого міста. Вибух утворює великі хвилі, які можуть завдати потужного удару по прибережних територіях.

Також "Коментарі" писали про те, що скільки українців підтримують вступ країни в НАТО. Якби українцям довелося брати участь у референдумі про вступ України до НАТО на початку жовтня, то з великою ймовірністю це рішення підтримали б рекордні 83% наших співвітчизників. Проти висловилися б лише 4%. Утрималися від голосування 9%. Соціологи вже констатували, що такої підтримки вступу України до НАТО не було з 1991 року.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини