Головна Новини Суспільство події Українці визначили людей, які їм найбільше симпатизують: хто потрапив в лідери
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці визначили людей, які їм найбільше симпатизують: хто потрапив в лідери

Нове дослідження показало, хто з українських діячів подобається українцям. Також у список потрапили ті, хто не подобається.

28 лютого 2023, 12:15 comments1941
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В січні дослідники з Національного демократичного інституту міжнародних справ (NDI), провели опитування та визначили, хто найбільше подобається українцям. Також в опублікованому рейтингу є і ті, хто найменш симпатизує громадянам України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на дослідження NDI.

Українці визначили людей, які їм найбільше симпатизують: хто потрапив в лідери

Зеленський, Залужний, Кличко. Фото з відкритих джерел

NDI під час свого нового дослідження було з’ясовано, що найбільше українцям найбільше симпатизує Володимир Зеленський – 91% опитаних відповіло, що їм подобається президент України. Іншу думку мали 6% опитаних. На другому місці з результатом 87% розташувався Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний. Трійку лідерів замикає Сергій Притула, волонтер отримав результат у 81%. До п’ятірки також потрапив Віталій Кличко та Михайло Подоляк.

Серед представлених кандидатів, найбільше не подобається українцям Юлія Тимошенко – 79%. На другому місці опинився експрезидент України Петро Порошенко – 74%. Трійку людей, яким українці найменше симпатизують закриває колишній член проросійської "Партії регіонів" та "Опозиційного блока" Юрій Бойко – 73%.

Переглянути результати досліджень NDI можна нижче:

Українці визначили людей, які їм найбільше симпатизують: хто потрапив в лідери - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні є ті, хто вважає себе громадянами СРСР. Опитування показало, скільки відсотків таких людей в Україні. Попри це, результати дослідження фіксують ріст тих, хто вважає себе громадянином України.

Також "Коментарі" писали про найчисельніші армії світу станом на 2023 рік. Згідно з дослідженням українська армія потрапила до найкращих 25 армій світу за цим показником.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxxx

28 лютого 2023, 14:48

Секс без обязательств: без денег, все анонимно, реальные девки с реальными фото, без шлюx и кидал. Здесь девки сами хотят и первые пишут, я уже не первую снимаю здесь ----- https://min.lc/vix

Стас

28 лютого 2023, 13:18

Зате всі друзяки -гниди та подонки Порошенко, Тимошенко, Рудик та Бойко в рейтингу, як і в житті разом. Може і в суді за свої дії чи халатну бездіяльність і розкрадання України будуть разом. То це було б класно і справедливо.


Новини