Головна Новини Суспільство події Українці створили Telegram-канал для пошуку зниклих дітей та дорослих
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці створили Telegram-канал для пошуку зниклих дітей та дорослих

В Україні працює Telegram-канал для розшуку людей та дітей

7 березня 2022, 11:36
Поділіться публікацією:

Українці можуть розшукати загублених дітей через Telegram-канал, який був офіційно створений для надання допомоги громадянам. Про це повідомив міністр Михайло Федоров.

Українці створили Telegram-канал для пошуку зниклих дітей та дорослих

Фото ілюстративне / Pixabay

Telegram-канал, який оперативно надає інформацію про дітей, яких знайшли, та дітей, які загубилися останнім часом. Посилання тут: https://t.me/poshuk_znyklyh. Для того, щоб знайти дитину, вказуйте в запиті: ім’я та прізвище зниклого; її рік народження; обставини, за яких вона зникла; коли востаннє був зв’язок із нею; її контактний номер, якщо є.

Крім того, в пошуковій базі є інформація й про зниклих дорослих, зв’язок із якими втрачено. Максимально перевіряйте інформацію, оскільки  можуть з'являтися фейки, щоб посіяти ще більше паніки серед людей.

Як повідомляв портал, станом на 6 березня обстрілами російських військ було пошкоджено вже 16 лікарень, також загинуло шестеро медиків та 18 медичних працівників поранені. Про це свідчать дані Українського центру охорони здоров'я (УЦОЗ). Окупанти снарядами розбомбили медзаклади Донецької області в Вугледарі, Волновасі, Маріуполі, селі Часів Яр, Луганській області (в Лисичанську), Київській (селі Бузова), Запорізькій (в Мелітополі, селі Васильківка), лікарні в Києві, Житомирі, Чернігові та Харкові.

Також ми писали, що з інших країн почала надходити гуманітарна допомога. Про це розповіла міністр соціальної політики України Марина Лазебна. Лише за два дні до нашої держави прибуло майже 1000 тонн гуманітарної допомоги з 12 країн. Серед яких: 375 тонн продуктів харчування, 147 тонн одягу, 90 тонн засобів особистої гігієни, 35 тонн медикаментів та 324 тонни інших товарів, необхідних для задоволення життєвих потреб постраждалих та територіальної оборони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/zedigital
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини