Головна Новини Суспільство події Українці рятують матір Миколи Тищенка: відкрито збір
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці рятують матір Миколи Тищенка: відкрито збір

Забута і покинута: матір нардепа-мільйонера жебракує на очах у всієї країни

25 липня 2024, 15:12 comments4856
Поділіться публікацією:

Жанна Тищенко, матір відомого нардепа-мільйонера, продовжує жити в злиднях, поки її рідний син "ховає" свої мільйонні статки. Щоб хоч трішки заробити на життя, жінка продає засушені букети та шкарпетки. Небайдужі українці об’єдналися, що допомогти матері одіозного нардепа. Волонтери відкрили збір коштів для Жанни Тищенко. Про це повідомляють журналісти УНІАН. 

Українці рятують матір Миколи Тищенка: відкрито збір

Українці рятують матір Миколи Тищенка: відкрито збір

Зазначимо, що жінка, попри пенсійний вік, не отримує жодних виплат від держави. Під час інтерв'ю з журналістами жінка поводилася дивно, називаючи свого сина військовим та виправдовуючи його за участь у ганебному нападі на ветерана війни в Дніпрі.

За інформацією медійників, у Жанни Тищенко шизофренія, яка прогресує з віком. Це підтверджується її дивними висловлюваннями, агресією та відірваністю від реальності. Однак, син не підтримує контакти з матір'ю, яка тепер виживає в злиднях.

Ситуація викликала хвилю обурення серед громадськості, і небайдужі українці вже відкрили збір коштів на допомогу Жанні Тищенко. 

Тим часом, сам Микола Тищенко продовжує потрапляти у скандали. Нещодавно його охорона напала на ветерана війни, що викликало хвилю критики на адресу нардепа. Крім того, мешканці Дніпра звинувачують Тищенка у співпраці з ворогом та корегуванні ворожих ракетних ударів.

Попри численні скандали, Тищенко намагається зберегти свій вплив, використовуючи зв'язки в президентській команді. Однак, навіть його кум, голова Офісу Президента Андрій Єрмак, публічно від нього відхрестився.

Активісти, які започаткували збір коштів, обіцяють, що кожна гривня піде на допомогу Жанні Тищенко. Вони сподіваються забезпечити їй медичний догляд та гідні умови життя.

  • Ціль: 50 000 ₴

  • Посилання на банку

  • https://send.monobank.ua/jar/5TdGanLuFv

  • Номер картки банки

  • 5375 4112 2075 3870



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини