Головна Новини Суспільство Скандали Як живе мати народного депутата Миколи Тищенко: шокуюча правда від журналістів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як живе мати народного депутата Миколи Тищенко: шокуюча правда від журналістів

Мати Миколи Тищенка живе у злиднях та страждає від психічного розладу

18 липня 2024, 15:25 comments7706
Поділіться публікацією:

У столичному переході біля метро Мінська можна зустріти Жанну Тищенко, яка намагається заробити на життя, продавши букети з лаванди та шкарпетки. Жінка, мати народного депутата Миколи Тищенка, веде боротьбу не тільки з місцевими хуліганами, а й з важким діагнозом, який, за словами журналістів УНІАН, ускладнює її повсякденне існування.

Як живе мати народного депутата Миколи Тищенко: шокуюча правда від журналістів

Чому Тищенко покинув хвору матір та чи успадкував її діагноз

За інформацією медійників, у Жанни Тищенко шизофренія, яка прогресує з віком. Це підтверджується її дивними висловлюваннями, агресією та відірваністю від реальності. Однак, син не підтримує контакти з матір'ю, яка тепер змушена виживати в злиднях. І попри це, жінка продовжує відстоювати сина, а його вчинки вважає завжди правильними.

"Я стежу, але не хочу дуже засмучуватись. Бо я знаю, що Коля завжди правий, завжди. Він – дуже вумна, досвідчена людина. І щоби не зробив – це все правильно", – видала жінка.

Під час розмови з журналістами, вона почала виправдовувати Миколу після ситуації з побиттям військового.

"А Коля не військовий?.. Да ви шо?!. Взагалі він і військовий теж, офіцер внутрішніх військ. І його стрижка… Побив військового, Коля побив. А він теж військовий, може десь він не згодний з ним був. Слухайте, той військовий і цей військовий – щось вони не домовилися до чогось"

Зазначимо, що психічні розлади часто передаються по материнській лінії, і вік Миколи Тищенка (за 50) є критичним для прояву спадкових хвороб.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Тищенко потрапив у скандал після побиття бійця "Кракена". До нього прийшли з обшуком і вилучили великі кошти. На суді, де йому обирали запобіжний захід, він вимагав повернути йому гроші, бо немає за що жити.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини