Головна Новини Суспільство події Українці назвали умови, коли можна розпочати переговори з Росією: соцопитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці назвали умови, коли можна розпочати переговори з Росією: соцопитування

Більшість співвітчизників вважають, що поки російські війська не відійшли до кордонів, які були затверджені в 1991 році, про жодні переговори не може бути й мови.

31 березня 2023, 14:44
Поділіться публікацією:

Більшість українців (60,7%) вважають, що "переговори з Росією слід вести лише після витіснення (виведення) її військ на кордони станом на 1991 рік". Півроку тому цю позицію поділяли 57,5% респондентів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на опитування Центру Разумкова.

Українці назвали умови, коли можна розпочати переговори з Росією: соцопитування

Переговори. Фото: з відкритих джерел

Ще 17,6% вважають вірною думку про те, що "переговори з Росією слід вести лише після витіснення її військ на лінію протистояння станом на 23 лютого 2022 року" (у вересні-жовтні 2022 року — 20,6%).

Крім того, 13,1% вважають, що переговори з Росією "це дієвий спосіб досягнення миру, яким слід скористатися вже зараз". Півроку тому цю думку підтримували 16,6%.

Ті, хто вважає, що "переговори з Росією слід вести лише після витіснення (виведення) її військ на кордони станом на 1991 рік", становлять більшість у всіх регіонах (від 56,5% на Півдні до 65% на Заході).                                                                                                                

Опитування проводилося Центром Разумкова з 22 лютого до 1 березня 2023 року серед 2020 респондентів. Думкою українців соціологи цікавилися лише на територіях, які контролює уряд України і на яких не ведуться бойові дії. Теоретична похибка вибірки вбирається у 2,3%.

Читайте також на порталі "Коментарі" — топ-чиновників звинуватили у плагіаті: що думають українці – як вчинити.                                        

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи вдасться притягнути до відповідальності Путіна та Лукашенка після рішення суду в Гаазі: що думають українці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини