Головна Новини Суспільство події Україна залишається в "зеленій" зоні карантину: турбують лише дві області
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна залишається в "зеленій" зоні карантину: турбують лише дві області

Станом на ранок 7 вересня всі області України перебувають в "зеленій" зоні адаптивного карантину

7 вересня 2021, 10:30
Поділіться публікацією:

Станом на 7 вересня в "зеленій" зоні адаптивного карантину залишається вся територія України. Турбують лише завищені показники госпіталізацій в двох регіонах. Завищені показники у Львівській та Луганській областях. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я.

Україна залишається в "зеленій" зоні карантину: турбують лише дві області

Лікарня Фото з відкритих джерел

Луганську область "лихоманить" в зв'язку з ростом захворюваності на коронавірус. Так з початку минулого тижня в регіоні фіксується тривожна динаміка госпіталізацій. Зараз вона на рівні 92%, а раніше була в межах 97,2-104,3%.

Також тривожні повідомлення щодо динаміка госпіталізацій приходять зі Львівської області. За найсвіжішими даними, показник застиг на позначці 60,9%, хоча раніше тримався на рівні 53,8% -66,3%. У той же час є і області, який потихеньку "вибираються" з поганої ситуації з госпіталізацією. Прикладом може бути Рівненська область, де покращилася тенденція із захворюваністю і госпіталізацією.

Також читайте на порталі "Коментарі" — в Німеччині заявили, що пандемію не зупинити в окремо взятих країнах, тому з коронавірусів потрібно боротися по всій планеті. Саме тому Берлін прийняв рішення до кінця 2021 року оперативно надати 100 мільйонів доз вакцин для міжнародної кампанії по вакцинації від коронавірусу. Вакцинація на сьогоднішній день є єдиною гарантією, що людству вдасться зупинити пандемію, яка продовжується другий рік поспіль.

Читайте на "Коментарях" — вчені вийшли на завершальну стадію випробувань — в світі з'явиться ще одна вакцина проти COVID-19. Цього разу відзначилися вчені Туреччини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини