Головна Новини Суспільство події Україна прискорює знищення Чорноморського флоту РФ: нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна прискорює знищення Чорноморського флоту РФ: нові подробиці

За інформацією британської розвідки, у період з лютого 2022 року до червня 2024 року українські сили пошкодили або знищили 26 кораблів ВМС Росії

10 липня 2024, 14:45
Поділіться публікацією:

Дві третини успішних атак України на кораблі російського флоту у Чорному та Азовському морях сталися за останній рік. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Міністерства оборони Великобританії у X (Twitter).

Україна прискорює знищення Чорноморського флоту РФ: нові подробиці

Чорноморський флот РФ. Фото: із відкритих джерел

Британські фахівці зазначили, що у повідомленнях відкритих джерел йдеться, що в період з лютого 2022 року по червень 2024 року українські сили пошкодили або знищили 26 кораблів ВМС Росії, які діяли у Чорноморському регіоні.

За даними британської розвідки, удари сталися у північному регіоні Чорного моря та в Азовському морі.

"За останній рік спостерігалося збільшення частоти та рівня збитків від атак у районі Кримського півострова, причому майже дві третини ударів сталися саме за цей період", — зазначають у Міноборони Британії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — росіяни, які, незважаючи ні на що, збираються на відпочинок до анексованого Криму , мають ще раз подумати про свої дії та наміри. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону відзначив речник Військово-морських сил Дмитро Плетенчук.

"Після кожного чергового перекриття Кимського мосту можна спостерігати чергу з легковиків на в'їзд. Тому можна сказати, що по-перше, не до всіх дійшло. По-друге, слід зазначити, що виживає ця галузь у Криму досить часто за рахунок бюджетників, яким ці подорожі просто купують їхнє підприємство чи бюджет. Тому вони наповнюють туристами Крим адміністративно-командним способом", – пояснив Плетенчук.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія готується до втечі з окупованих територій: британська розвідка навела факти.

Раніше "Коментарі" інформували – кого замість росіян Путін тисячами кидає на фронт: британська розвідка дізналася про деталі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини