Головна Новини Суспільство події Україна отримає ще пускові установки NASAMS: хто готовий підтримати українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна отримає ще пускові установки NASAMS: хто готовий підтримати українців

Литва обіцяє наступного місяця передати Україні пускові установки NASAMS

23 серпня 2023, 16:30 comments3417
Поділіться публікацією:

Литва передасть Україні додаткові пускові установки зенітно-ракетного комплексу NASAMS. Озброєння має прибути до України вже у вересні. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву у себе в Twitter зробив президент Литви Гітанас Науседа.

Україна отримає ще пускові установки NASAMS: хто готовий підтримати українців

ЗРК NASAMS. Фото: із відкритих джерел

Литовський лідер зазначив, що під час зустрічі із президентом України Володимиром Зеленським запевнив його у підтримці України до перемоги над Росією. Також Науседа уточнив терміни постачання установок NASAMS.

"Литва наступного місяця поставить Україні пускові установки NASAMS", — наголосив президент.

Зазначимо, Литва продовжує залишатися однією з країн, яка жваво підтримує Україну та закликає Євросоюз і НАТО активніше включатися на захист територіальної цілісності України. Сьогодні, 23 серпня, президент Литви Гітанас Науседа прибув із офіційним візитом до України. Лідер Литви взяв участь у третьому саміті Кримської платформи. Також Науседа візьме участь у святкуванні Дня Незалежності України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у середу, 23 серпня, відзначається День державного прапора України. А на четвер, 24 серпня, припадає не лише День Незалежності України, а й – півтора роки з початку широкомасштабного вторгнення РФ до нашої країни. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" ситуацію на всіх фронтах, включно з зовнішньополітичним та інформаційним, а також поділилися прогнозом на майбутнє.

Також видання "Коментарі" повідомляло — про що свідчить ситуація на фронті і серед союзників України — що може змінитися вже найближчим часом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини