Головна Новини Суспільство події Угорщина закликає до "миру" в Україні та натякає, що Крим став частиною РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Угорщина закликає до "миру" в Україні та натякає, що Крим став частиною РФ

Уряд Угорщини закликав "до миру" в Україні виклавши відео з "російським Кримом"

3 червня 2023, 09:20
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", Угорщина продовжує неприємно дивувати своїми публічними висловлюваннями. Так угорська влада випустила відеоролик із закликом про якнайшвидший мир в Україні, в якому зобразила Крим як частину території Росії.

Угорщина закликає до "миру" в Україні та натякає, що Крим став частиною РФ

Мапа України у відео Угорщини. Фото з відкритих джерел

На відео, опубліковане ще у вівторок, угорські опозиційні ЗМІ звернули увагу у п'ятницю.

"Десятки тисяч дітей залишилися сиротами, сотні тисяч будинків зруйновано, понад десять мільйонів людей були змушені залишити свої будинки, але війна триває і може легко стати глобальною", – каже закадровий голос.

У ролику йдеться, що лише припинення вогню може покласти край розрусі, лише мирні переговори можуть врятувати населення України.

Ці слова супроводжуються відеорядом українських біженців, зруйнованих будинків, військової техніки. Також на відео видно мапу України в червоному кольорі, але без українського Криму.

Варто зазначити, що офіційно Угорщина, як і переважна більшість держав світу, не визнає протиправної анексії Криму Росією у 2014 році.

Читайте також на порталі "Коментарі" — необхідно не допустити контрнаступу ЗСУ: Орбан приголомшив нову заяву.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Угорщина знову каламутить європейську воду. Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан продовжує критикувати Європейський Союз, порівнюючи нацистські ідеї Адольфа Гітлера із демократичним об'єднанням Європи. Раніше орбанівські висловлювання про необхідність припинити підтримку України у війні проти Росії викликали схвалення екс-президента РФ Дмитра Медведєва, який зараз займає посаду заступника голови Ради безпеки і дивує світ істериками у своєму Телеграм-каналі. Чому угорська влада поводиться саме так? Як їх поставити на місце? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Юрій

3 червня 2023, 08:31

Угорщину треба гнати з ЄС. Вони і під Гітлера лягали, а зара під Путлера. Шльондру не перевиховаєш.


Новини