Головна Новини Суспільство події Угорщина озвучила ультиматум, за якого розблокує виділення нового траншу допомоги Україні від ЄС
commentss НОВИНИ Всі новини

Угорщина озвучила ультиматум, за якого розблокує виділення нового траншу допомоги Україні від ЄС

Влада Угорщини чекає, поки Україна не зніме санкції з ОТР Bank

17 травня 2023, 16:58 comments3300
Поділіться публікацією:

Будапешт продовжуватиме блокувати військові транзити Європейського Союзу доти, доки Україна не зніме санкції з ОТР Bank. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто, пише "Reuters".

Угорщина озвучила ультиматум, за якого розблокує виділення нового траншу допомоги Україні від ЄС

Петер Сійярто Фото: із відкритих джерел

Петер Сійярто зазначив, що Угорщина заблокує наступний транш військової підтримки Європейського Союзу для України та новий пакет санкцій проти Росії. Це продовжуватиметься доти, доки Київ не виключить зі списку заборонених угорський банк OTP.

Нагадаємо, 15 травня Угорщина заблокувала виділення восьмого траншу коштів із Європейського фонду миру на закупівлю озброєння, призначеного для України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Угорщина знову каламутить європейську воду. Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан продовжує критикувати Європейський Союз, порівнюючи нацистські ідеї Адольфа Гітлера із демократичним об'єднанням Європи. Раніше орбанівські висловлювання про необхідність припинити підтримку України у війні проти Росії викликали схвалення екс-президента РФ Дмитра Медведєва, який зараз займає посаду заступника голови Ради безпеки і дивує світ істериками у своєму Телеграм-каналі. Чому угорська влада поводиться саме так? Як їх поставити на місце? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російське суспільство має розуміти, що на Росію чекає війна, переділ власності та сфер впливу. Цей процес був неминучим, але війна проти України прискорила його. Таку думку в ефірі телеканалу "FREEДОМ" висловив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини