Головна Новини Суспільство події У ЗМІ з'явилися нові подробиці про "злиті документи Пентагону"
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗМІ з'явилися нові подробиці про "злиті документи Пентагону"

За даними Reuters, "злиті документи Пентагону" про плани США та НАТО щодо посилення ЗСУ можуть бути підробкою

10 квітня 2023, 07:20 comments2682
Поділіться публікацією:

"Злита" в мережу засекречена інформація про плани США та НАТО щодо посилення ЗСУ перед контрнаступом може бути підробкою. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "Reuters".

У ЗМІ з'явилися нові подробиці про "злиті документи Пентагону"

Пентагон. Фото: з відкритих джерел

Агентство пише, що в даний час американська влада розслідує "витік" даних, проте їх достовірність досі не підтверджена.

"Документи могли бути скомпрометовані, щоб ввести в оману слідчих щодо їхнього походження або поширити неправдиву інформацію, яка може завдати шкоди інтересам безпеки Сполучених Штатів", — йдеться у матеріалі.

Крім того, як вказує Reuters, Пентагон припускає, що дані могли бути опубліковані американцем, а не кимось із союзників. На це вказує "глибина тем, які торкнулися документів".

Зазначимо, на думку представників Інституту вивчення війни (ISW), Росія готує нову інформаційну атаку з метою тиску на Захід та примусу України до переговорів на умовах Кремля. Тим часом, російський публіцист, який живе за кордоном, Андрій Піонтковський вважає, що коли українські військові підуть у наступ, у них буде озброєння, яке дозволяє покрити всю територію Криму. Про що говорить непомірний інформаційний шум навколо майбутнього наступу ЗСУ? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Пентагон розслідує витік секретних планів НАТО та США щодо підготовки наступу України. Крім того, в мережу "злили" нові секретні документи про Україну, Китай та Близький Схід. Вже виникла реакція на це з боку Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України, а також аналіз російської реакції від американських аналітиків. Про що говорять ці "сливи", загальний галас навколо них, а також реакція сторін? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини