Головна Новини Суспільство події У Зеленського пояснили, яким способом тепер «розмовлятимуть» з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського пояснили, яким способом тепер «розмовлятимуть» з Росією

Переговорник із Росією та радник голови ОП Михайло Подоляк просить не пропонувати Україні припинення вогню без тотального виведення військ РФ

19 травня 2022, 14:22 comments2767
Поділіться публікацією:

Переговори, на яких обговорюється припинення вогню і при цьому російські війська залишаються на території України, не є цікавою для української влади. Таким переговори не має жодного сенсу та перспективи. Як передає портал "Коментарі", таку думку в Twitter висловив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського пояснили, яким способом тепер «розмовлятимуть» з Росією

Офіс президента. Фото: Слово і діло

Радник глави Офісу президента зазначив, що немає жодного сенсу обговорювати припинення вогню, бо це неможливо без повного виведення російських військ із української території. Громадянам України не потрібен новий "Мінськ", підписання якого не зможе гарантувати того, що війна за кілька років знову не повернеться на українську землю.

Подоляк наголосив, доки Росія не готова піти з української землі, єдина переговорна платформа – це зброя санкції та гроші.

Читайте на порталі "Коментарі" – у Кремлі продовжують натякати на те, що готові до анексії нових територій. Йдеться не лише про ті території, які тимчасово захоплені російськими окупантами, а й про ті території, куди російські війська зайшли раніше. Насамперед, йдеться про території Грузії та Молдови. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю розібрали ймовірність такого сценарію, а також окреслили причини, чому Кремль може як прийняти такий сценарій, так і відмовитися від нього.

Також видання "Коментарі" повідомляло – з кожним днем сили російської армії в Україні знижуються. Російські війська працюють меншими групами зі значно меншими завданнями — замість з'єднань по кілька сотень людей. У Пентагоні розповіли, які тепер цілі ставить Кремль в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини