Головна Новини Суспільство події У Вероні італійський ландшафтний художник трактором створив найбільший у світі портрет Пікассо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Вероні італійський ландшафтний художник трактором створив найбільший у світі портрет Пікассо

На пустирі в Кастаньяро, митець Даріо Гамбарін відтворив автопортрет Пабло Пікассо 1907 року, використавши при його створенні трактор

19 квітня 2023, 12:05
Поділіться публікацією:
Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання  The Guardian.
"Коли я на тракторі, я як сліпий живописець. Я нічого не бачу. У мене чудове відчуття простору та міри. Я фіксую образ в голові. Я декілька разів малюю портрет на столі, а потім іду і виконую його на землі", — поділився художник.
Це уже не перша робота художника, таких масштабів та у схожій тематиці. Раніше, на полях Гамбарін уже створював зображення Папи Франциска та американських лідерів.
У 2013 році образ Папи Франциска митець відтворив на ділянці площею 25 000 квадратних метрів. 
У 2016 Даріо Гамбарін використав свій транспортний засіб, аби "намалювати" Дональда Трампа на полі, перед президентськими виборами в США. Після цього, художник не зупинився та зобразив подібний портрет суперниці Трампа на виборах Гілларі Клінтон.
Йшлося на порталі "Коментарі" і про те,  в Італії не обговорюється питання про передачу Україні винищувачів, але навіть, якщо розпочнуться дискусії з цього приводу, навряд чи вони закінчаться позитивно для України, бо малоймовірно Рим ухвалить позитивне рішення. Про це повідомляє портал "Коментарі", із посиланням на заяву міністра закордонних справ Італії Антоніо Таяні в інтерв'ю італійській газеті La Stampa, яку наводить CNN.
Нагадаємо, "Коментарі" писали, італійсько-французька система протиповітряної оборони SAMP/T, яку також називають Mamba запрацює в Україні через два тижні, заявив міністр закордонних справ Італії Антоніо Таяні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Telegraph.

У Вероні італійський ландшафтний художник трактором створив найбільший у світі портрет Пікассо

Італійський художник намалював найбільший у світі портрет на полі



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини