Головна Новини Суспільство події У США стурбовані рідкісною хворобою, яка пов'язана з щепленням вакциною Moderna
commentss НОВИНИ Всі новини

У США стурбовані рідкісною хворобою, яка пов'язана з щепленням вакциною Moderna

Представники охорони здоров'я США розглядають звіти про розвиток рідкісного захворювання серця у молодих людей після щеплення вакциною Moderna

20 серпня 2021, 12:15
Поділіться публікацією:

Представники охорони здоров'я США аналізують звіти про розвиток рідкісного захворювання серця у молодих людей після щеплення вакциною Moderna. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє "Washington Post".

У США стурбовані рідкісною хворобою, яка пов'язана з щепленням вакциною Moderna

Вакцина Фото із відкритих джерел

Вчених схвилювала поява хвороби міокардит, яку, дуже велика ймовірність, може викликати щеплення вакциною Moderna. Перші припущення про дане захворювання з'явилися після досліджень в Канаді. Там говориться, що вакцина Moderna може бути менш безпечна, ніж вакцина Pfizer-BioNTech. Видання акцентує увагу на тому, що в групі ризику опиняються хлопці віком до 30 років. Проте, видання посилається на те, що підсумкових висновків, які б дозволили робити конкретні висновки про негативні наслідки вакцини Moderna поки що немає.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з кожним днем в Україні фіксують зростання захворюваності на коронавірус. Географія поширення нового штаму коронавируса покриває практично всю територію України, але все ж є чотири області , де медики б'ють особливу тривогу, це — Дніпропетровська, Харківська, Чернівецька та Житомирська області. Тут стрімко починає збільшуватися кількість нових виявлених захворювань і цілком може так статися, що вище згадані регіони опиняться в "жовтій зоні".

Відзначимо також — Національна поліція в регіонах вже отримала вказівки від МОЗ посилити контроль за дотриманням громадянами протиепідемічних норм і правил. В першу чергу це стосується носіння захисних масок в громадських місцях, а також обмеження проїзду в громадському транспорті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини