Головна Новини Суспільство події У Росії потужна пожежа з вибухами: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії потужна пожежа з вибухами: подробиці

У Кемерово на півдні РФ сьогодні тривожно

26 серпня 2023, 14:07
Поділіться публікацією:

Масштабна пожежа спалахнула у Росії. Це сталося у Кемерово на півдні РФ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російський Telegram-канал SHOT.

У Росії потужна пожежа з вибухами: подробиці

Пожежа у РФ. Фото: з відкритих джерел

За даними російських пабліків, пожежа спалахнула на складі піротехніки на вулиці Терешковій.

За словами очевидців, пожежа супроводжується звуками вибухів. Сама будівля складу впала.

На місці інциденту працюють екстрені служби. Причини пожежі наразі невідомі. Також немає інформації про постраждалих чи жертв.

Зазначимо, на території Росії останнім часом фіксується велика кількість пожеж, у тому числі як у Москві, так і у віддалених регіонах. Також Москву та Підмосков'я практично щоночі атакую невідомі безпілотники. Не винятком стала і ніч 26 серпня, коли під Москвою було збито безпілотник.                                                                                                   

Читайте також на порталі "Коментарі" — війна дронів у серпні явно вийшла на новий рівень. З боку росіян ми бачимо звичні нальоти з використанням різного виду БПЛА, але з традиційним наголосом на "Шахеди". З боку України були атаки морськими дронами по російському десантному кораблю "Оленегорский горняк" і підсанкційному нафтовому танкеру країни-агресора SIG. Практично щодня з'являються нові дані про атаки за допомогою безпілотників тимчасово окупованого Криму. Все частіше БПЛА залітають до Москви та Підмосков'я. Про що говорить нарощування саме цієї компоненти війни? Як ситуація з атаками дронів може розвиватися далі? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини