Головна Новини Суспільство події У родині Порошенка знову трагедія: помер його тесть
commentss НОВИНИ Всі новини

У родині Порошенка знову трагедія: помер його тесть

Помер батько дружини п'ятого президента України Марини Порошенко

21 серпня 2020, 13:24 comments1759
Поділіться публікацією:

У родині п'ятого президента України Петра Порошенка, який на початку літа поховав свого батька, знову трагічна подія. Помер його тесть, батько дружини Марини Анатолій Переведенцев. Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на коментар з команди нардепа.

У родині Порошенка знову трагедія: помер його тесть

Повідомляється, що Анатолій Переведенцев помер вчора, 20 серпня. Йому було 87 років. За даними ЗМІ, ввечері в четвер у дворі будинку на вулиці Грушевського, де Переведенцев жив з дружиною, матір'ю Марини Порошенко Людмилою, зібралися близькі покійного. Зокрема, Марина і її сестра Алла.

Як розповіло джерело виданню, організацією похорону займається Петро Порошенко. Остаточна дата церемонії повинна бути визначена сьогодні, 21 серпня.

Відзначимо, що Анатолій Михайлович Переведенцев народився 13 березня 1933 року. Він обіймав посаду заступника міністра охорони здоров'я УРСР, а також був радником посла СРСР в Монголії в 1985-1988 роках.

Нагадаємо, 19 серпня пішов з життя видатний український вчений Борис Патон. Його колеги розповіли подробиці смерті вченого.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини