Головна Новини Суспільство події У Рівному 15-річній дівчинці рятують життя після візиту до стоматолога
commentss НОВИНИ Всі новини

У Рівному 15-річній дівчинці рятують життя після візиту до стоматолога

На Рівненщині 15-річна дівчина потрапила до реанімації після візиту до стоматолога: що відомо

13 лютого 2022, 17:10
Поділіться публікацією:

На Рівненщині медики борються за життя 15-річної дівчинки, яка потрапила до реанімації після того, як видалила зуб в одній із місцевих клінік. Про це повідомляє пресслужба Рівненської обласної прокуратури.

У Рівному 15-річній дівчинці рятують життя після візиту до стоматолога

Дівчинка потрапила до реанімації після видалення зуба (фото з відкритих джерел)

Відомо, що підліток кілька разів зверталася до стоматологічної клініки за допомогою, спочатку їй лікували зуб, але ліки не допомагали, і лікар вирішив видалити його зовсім. Але таке медичне рішення спричинило серйозні наслідки. У 15-річної дівчинки сталося зараження крові, її госпіталізували до дитячої лікарні у тяжкому стані.

Лікарі їй зробили операцію, зараз вона перебуває у реанімації та підключена до апарату штучної вентиляції легень.

На Рівненщині розпочато досудове розслідування з кримінального провадження. Правоохоронці з'ясовують, хто з лікарів припустився помилки, яка призвела до жахливих наслідків.

Нагадаємо, на Буковині, у населеному пункті Кам'янка, на території місцевої школи отримав тяжкі травми 7-річний школяр. Його відправили до реанімації Чернівецької дитячої лікарні. У дитини діагностували черепно-мозкову травму та забій головного мозку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у Києві лікарю стоматологу повідомили про підозру у замаху на вбивство, розбійні напади та шахрайство на 400 тисяч гривень. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Читай також, що у Рівному лікар під час стоматологічного прийому жорстоко поводилася з дітьми. Відео жахливих знущань із маленьких пацієнтів потрапило до Мережі. Із заявами про можливі неправомірні дії лікаря у поліцію повідомили мешканки Костополя та Рівного.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини