Головна Новини Суспільство Кримінал Намагався вбити струмом: у Києві стоматолога підозрюють у замаху на вбивство 70-річної пацієнтки
commentss НОВИНИ Всі новини

Намагався вбити струмом: у Києві стоматолога підозрюють у замаху на вбивство 70-річної пацієнтки

Також стоматолога підозрюють в шахрайстві на 400 тисяч грн

23 березня 2021, 14:06 comments1399
Поділіться публікацією:

У Києві лікарю-стоматологу повідомили про підозру у замаху на вбивство, розбійних нападах і шахрайстві на 400 тисяч гривень. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Про це повідомляє прес-служба Київської міської прокуратури у вівторок, 23 березня.

Намагався вбити струмом: у Києві стоматолога підозрюють у замаху на вбивство 70-річної пацієнтки

У Києві стоматолога підозрюють у замаху на вбивство - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що з травня 2019 року по вересень 2020 року стоматолог повідомляв пацієнтам неправдиву інформацію щодо лікування. Таким чином йому вдалося заволодіти близько 400 тисячами гривень.

У березні 2020 року чоловік під приводом необхідності здійснення медичних процедур проник в житло однієї з пацієнток і викрав банківську картку, з якої потім зняв 78 000 гривень.

А в червні 2020 року підозрюваний під приводом супроводу однієї з пацієнток додому застосував сильнодіючі речовини і заволодів 63 000 гривень.

Лікаря також підозрюють в замаху на вбивство 70-річної жінки. Він потрапив до неї додому і спробував убити її струмом.

Повідомляється, що підозрюваному стоматологу 33 роки, і він уродженець Чернігівської області.

Як раніше повідомляли "Коментарі", суд оголосив вирок 22-річному Миколі Тарасову, якого звинуватили в жорстокому вбивстві, а також зґвалтуванні, викраденні дитини та нарузі над тілом 11-річної Даші Лук'яненко. Чоловік засуджений до 15 років тюремного ув'язнення Повідомляється, що вирок зачитувався декілька годин, і йому передувала спроба підсудного накласти на себе руки прямо в судовій залі. Чоловік дочекався, поки в приміщення увійдуть представники засобів масової інформації, і заявивши про свою невинність почав різати собі шию гострим предметом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини