Головна Новини Суспільство події У Чернівецькій області 7-річний хлопчик потрапив до реанімації після падіння: у трагедії звинувачують вчителів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Чернівецькій області 7-річний хлопчик потрапив до реанімації після падіння: у трагедії звинувачують вчителів

7-річний школяр впав з приміщення старого тиру в селі Кам'янка

13 січня 2022, 21:35
Поділіться публікацією:

На Буковині, в населеному пункті Камянка, на території місцевої школи отримав важкі травми 7-річний школяр. Його  відправили до реанімації Чернівецької обласної дитячої лікарні. В дитини діагностували  черепно-мозкову травму та забій головного мозку. Про це інформує ТСН.

У Чернівецькій області 7-річний хлопчик потрапив до реанімації після падіння: у трагедії звинувачують вчителів

Правоохоронці розпочали розслідування (фото з відкритих джерел)

За інформацією, що надала пресслужба обласної прокуратури, трагедія мала місце в Кам’янському ліцеї, де  малий школяр навчався. Як встановлено попередньо,  важкі ушкодження  учень ліцею одержав через те, що падав з приміщення.  

Керівник відділення реанімації Чернівецького дитячого медичного закладу Степан Басистий сказав журналістам, що до медичного закладу дитину  госпіталізували вже непритомною. Його  ввели в стан медикаментозного сну,  тому тепер він дихає через  інкубаційну трубку.

В освітянській установі, де сталось це нещастя з малим школяриком, розповіли, що другокласник, коли вже йшов додому, чомусь поліз на верх приміщення непрацюючого тиру. Звідти оступився і впав на землю.

За словами директорки сільського ліцею Світлани Тріфан, медиків до учня не викликали, бо не бачили ознаки ушкоджень. Але до домівки дитину завезли. За тридцять хвилин йому  погіршало і батьки викликали медиків.

 Будівля тиру хоч і розташована на освітянській території, але не є його власністю.  Саме з цієї причини  її не можуть загородити.

 Чернівецькі прокурори  вже з’ясовують факти, що мають свідчити про  неналежне  виконання професійних обов'язків педагогами ліцею. Якщо їм доведуть вину, то винні можуть  отримати позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Тернополі 15-річна школярка була знайдена мертвою.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини