Головна Новини Суспільство Кримінал У Тернополі 15-річна школярка була знайдена мертвою: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Тернополі 15-річна школярка була знайдена мертвою: що відомо

Дівчина була ученицею 10 класу

5 жовтня 2021, 18:52
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Тернополі виявили бездиханне тіло дівчини-підлітка. Про це повідомляє видання ТСН.

У Тернополі 15-річна школярка була знайдена мертвою: що відомо

У Тернополі виявили труп школярки. Фото: Politeka.net

Як стало відомо, інцидент стався вчора, 4 вересня в місті Тернопіль. Повідомляється, що на вулиці Володимира Великого 15-річну дівчину знайшли мертвою.

На місце події прибули медики і співробітники правоохоронних органів. Дівчина покінчила життя самогубством через повішення.

Медичні працівники констатували смерть загиблої. Поліціянти підтвердили інформацію про інцидент.

Згідно з попередньою інформацією, дівчина була ученицею 10 класу однієї з місцевих шкіл. На цей момент встановлюються всі обставини події.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що в Донецькій області суд виніс вирок чоловікові, який поглумився над малолітньою. Зловмисник напав на свою жертву посеред вулиці, коли та направлялася на заняття в комп'ютерній академії. Погрожуючи холодною зброєю злочинець завів дитину за сарай і зґвалтував. Про те, що сталося дізналися в правоохоронних органах.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в штаті Флорида (США) алігатор вистрибнув з озера на дитину. Інцидент стався, коли батько з сином вирушили на озеро порибалити. Дитина зловила рибу на вудку і вже діставав свій улов з води, як раптом з озера вистрибнув хижак. Тварина потягнула улов разом з вудкою, яку хлопчик розсудливо кинув і відбіг якомога далі. Кадри з місця подій потрапили в Мережу. Відео за короткі терміни стало вірусним. Коментатори під ним відзначають, що рибалка у Флориді у вечірній час доби є небезпечним заняттям.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини