Головна Новини Суспільство Кримінал Завів за гараж і зґвалтував: у Донецькій області судили чоловіка, який поглумився над 10-річною
commentss НОВИНИ Всі новини

Завів за гараж і зґвалтував: у Донецькій області судили чоловіка, який поглумився над 10-річною

Зловмисник напав на школярку, коли та йшла в комп'ютерну академію

5 жовтня 2021, 17:46
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Донецькій області судили чоловіка, який зґвалтував малолітню. Про це повідомляє видання ТСН.

Завів за гараж і зґвалтував: у Донецькій області судили чоловіка, який поглумився над 10-річною

Згвалтування малолітньої в Маріуполі. Фото: novyny.24tv.ua

Як стало відомо, інцидент стався в місті Маріуполь у 2019 році. Повідомляється, що в Центральному районі міста 29-річний раніше судимий місцевий житель напав на 10-річну дівчинку, яка йшла в комп'ютерну академію.

Зловмисник, погрожуючи холодною зброєю, завів свою жертву за сарай і зґвалтував її. Про злочин стало відомо співробітникам правоохоронних органів.

Правоохоронцям вдалося встановити особу та затримати підозрюваного. На суді чоловік не визнав своєї провини.

Насильник був засуджений до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що в американському штаті Флорида 31-річна шкільна вчителька систематично вступала в інтимний зв'язок із неповнолітнім учнем. За інформацією ЗМІ, їх відносини почалися в серпні цього року. Жінка надіслала підлітку повідомлення, де визнавалася йому у своїх почуттях. Зазначається, що підозрювана іноді забирала підлітка після тренувань на своєму автомобілі. У ньому вони займалися сексом. Крім того, вона надсилала свої фотографії інтимного характеру.

Також сайт "Коментарі" повідомляв про те, що у Білому морі зазнало аварії російське судно. Співробітники рятувальної служби отримали сигнал лиха і поспішили на допомогу. Повідомляється, що судно отримало пробоїну і вода почала заливати машинне відділення. На борту знаходяться п'ять осіб. На цей момент встановлюються всі обставини інциденту. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини