Головна Новини Суспільство події У Польщі загадково загинув 17-річний українець: його знайшли на залізничних коліях
commentss НОВИНИ Всі новини

У Польщі загадково загинув 17-річний українець: його знайшли на залізничних коліях

У Польщі, на території Малопольського воєводства загинув український підліток

3 червня 2023, 19:00
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на RMF24.

У Польщі загадково загинув 17-річний українець: його знайшли на залізничних коліях

У Польщі під потяг потрапив український підліток

Інцидент трапився в районі міста Бжесько під Краковом у ніч на 3 червня. Там, 17-річний юнак з України потрапив під потяг. Він загинув на місці.

Наразі, правоохоронці з'ясовують всі обставини події.  На місці працюють слідчі. Як підліток опинився на коліях та чому – поки не відомо.

Про те, з якого саме українського регіону постраждалий та з ким він проживав у Польщі – теж не вказано.. За  словами речниці місцевої поліції Евеліни Буди, потяг прямував з Кракова до Тарнува. Подія трапилася близько 24 години.

"Нещасний випадок стався близько опівночі. Загинув 17-річний громадянин України", — заявили у місцевій поліції.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — В Індії зіткнулися три потяги: сотні загиблих. Кількість загиблих у катастрофі продовжує зростати. В індійському місті Баласор сталася залізнична аварія за участю товарного та двох пасажирських поїздів, наразі відомо про загибель 233 пасажирів, ще близько 900 осіб отримали поранення. Повідомляється, у місті Баласор у штаті Одіша зіткнулися два пасажирські потяги та один товарний. За попередньою інформацією, швидкий поїзд "Шалімар-Коромандель" близько сьомої вечора за місцевим часом зійшов з рейок, причому кілька вагонів опинилися на іншій колії, якою слідував експрес "Есвантпур-Хаора". Він урізався в ці вагони, після чого сталося ще одне зіткнення, вже з вантажним потягом, який стояв поряд на коліях.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Російські партизани вперше, на території Росії застосували важке озброєння проти путінських сил Російський добровольчий корпус та легіон "Свобода Росії" вперше застосували танки на території РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини