Головна Новини Суспільство події В Індії зіткнулися три потяги: сотні загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії зіткнулися три потяги: сотні загиблих

Кількість загиблих у катастрофі продовжує зростати

3 червня 2023, 11:20
Поділіться публікацією:

В індійському місті Баласор сталася залізнична аварія за участю товарного та двох пасажирських поїздів, наразі відомо про загибель 233 пасажирів, ще близько 900 осіб отримали поранення. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "Reuters".

В Індії зіткнулися три потяги: сотні загиблих

В Індії зіткнулися три поїзди. Фото: з відкритих джерел

Повідомляється, у місті Баласор у штаті Одіша зіткнулися два пасажирські потяги та один товарний.

Повідомляється, що на місці катастрофи працюють рятувальники, півсотні карет швидкої допомоги та кілька пожежних підрозділів.

За попередньою інформацією, швидкий поїзд "Шалімар-Коромандель" близько сьомої вечора за місцевим часом зійшов з рейок, причому кілька вагонів опинилися на іншій колії, якою слідував експрес "Есвантпур-Хаора". Він урізався в ці вагони, після чого сталося ще одне зіткнення, вже з вантажним потягом, який стояв поряд на коліях.

Зазначається, що кількість загиблих може зрости, оскільки рятувальні команди продовжують пошуки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Інституті вивчення війни розповіли, чи вдається РФ стримувати очікуваний контрнаступ ЗСУ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – китайський лідер Сі Цзіньпін закликає керівників, у компетенції яких питання національної безпеки, думати про "найгірші сценарії" та підготуватися до "штормового моря". Це відбувається на тлі геополітичної активізації Китайської Народної Республіки (КНР), у тому числі у ракурсі "миротворця" щодо російсько-української війни. Чого в найближчому майбутньому чекати від КНР? Чи ставитиме Си на ескалацію чи на шлях реального розплутування багатьох складних геополітичних вузлів, включаючи війну в Україні? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини