Головна Новини Суспільство події У Пентагоні засмутили РФ: основна зброя з великого пакету допомоги вже в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні засмутили РФ: основна зброя з великого пакету допомоги вже в Україні

Пентагон також працює над програмою додаткового постачання ракет Javelin ще на 100 млн. доларів

13 квітня 2022, 09:00 comments2685
Поділіться публікацією:

У Міноборони США повідомили, що значний вантаж із озброєнням, що входить до великого пакета допомоги Україні, вже отримано ЗСУ. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє на офіційному сайті Пентагону.

У Пентагоні засмутили РФ: основна зброя з великого пакету допомоги вже в Україні

Літальні системи Switchblade. Фото: з відкритих джерел

Чиновник у Пентагоні зазначив, що основну частину з 800-мільйонного пакету допомоги Україні успішно доставили українським військовим. Сьогодні США допрацьовують програму з постачання Україні ще допомоги на 100 мільйонів доларів. Основна частина цієї суми буде на ракети Javelin. Про яку саме кількість ракет йдеться поки що не повідомляється.

Раніше точилися дискусії щодо постачання Україні безпілотних літальних систем Switchblade. На сьогоднішній день немає ні дискусій, ні довгих обговорень, тому що Switchblade вже в Україні на озброєнні ЗСУ. Українські захисники успішно їх застосовують на полі бою проти супротивника. Ці "дрони-камікадзе" можуть перевозити вибухівку та мають камери, відео та датчики. Ці безпілотники практично невловимі для супротивника. А для того, щоб українським бійцям освоїти майстерне управління ними, потрібно від сили кілька днів.

Читайте на порталі "Коментарі" — у Міноборони Британії розповіли, чому Володимир Путін та Сергій Лавров погарячкували, коли повідомили про те, що "військова спецоперація" в Україні йде за планом і досягаються всі поставлені раніше Кремлем цілі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у НАТО вважають, що Україні неминуче доведеться зіткнутися з другим етапом війни, до якого вже активно готується Росія. При цьому цей етап буде набагато жорсткішим, ніж перша фаза війни, коли росіяни намагалися атакувати відразу з кількох напрямків.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини