Головна Новини Суспільство події У ОП вважають, що невдовзі росіяни спробують проголосити створення Таврійської губернії.
commentss НОВИНИ Всі новини

У ОП вважають, що невдовзі росіяни спробують проголосити створення Таврійської губернії.

Росія готується до нової анексії в Україні

3 травня 2022, 13:50
Поділіться публікацією:

Росія ставить за мету анексію всієї території Донбасу та півдня України. У Кремлі незабаром можуть оголосити про захоплення цих територій. Як повідомляє портал "Коментарі", такими думками в інтерв'ю виданню "РБК-Україна" поділився радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

У ОП вважають, що невдовзі росіяни спробують проголосити створення Таврійської губернії.

Олексій Арестович. Фото - сайт Офісу президента України

Радник голови ОП вважає, що росіяни можуть заявити, що перемагають у війні проти України і тепер мають право анексувати Донбас та південь України. Зараз перед російською армією стоїть завдання – кинути усі сили, щоб вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей. Те саме завдання перед окупантами стоїть у Херсонській області. Частково російські війська спробують просунутися у Запорізькій області.

Олексій Арестович вважає, що окупувавши таким чином частину територій кремлівська верхівка може представити перед росіянами. Що тепер у них є якась "Таврійська губернія". Росія хоче повторити анексію, запровадити на зайнятих територіях виплати у рублях, перевести навчання у школах на російські стандарти.       

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Генштабі показали, що роблять сечославські "боги війни" з ворогом на сході країни. Після такої роботи українських артилеристів вижити шансів у окупантів немає.   

Також видання "Коментарі" повідомляло – надії на мирні переговори росії та України не залишилося. Експерти розповіли в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню, як тепер може вирішитися результат війни і чому багато в чому залежить від оперативності надання Україні західними союзниками новітнього озброєння.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини