Головна Новини Суспільство події У МОЗ знову змінили карантинне зонування: які області в "червоній" зоні
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ знову змінили карантинне зонування: які області в "червоній" зоні

Карантинне зонування змінилося 27 березня двічі

27 березня 2021, 17:43 comments1006
Поділіться публікацією:

У деяких областях України двічі за добу змінилося карантинне зонування. Раніше "Коментарі" повідомляли, що в "червону" зону потрапили вже 13 областей плюс столиця. Однак через кілька годин інформація, опублікована Міністерством охорони здоров'я, була змінена.

У МОЗ знову змінили карантинне зонування: які області в "червоній" зоні

У "червоній" зоні карантину — 9 областей України та Київ. Фото: Shutterstock

Зараз до "червоній" зони примикає тільки десять регіонів, включно з Києвом. Найжорсткіші карантинні обмеження діють на Львівщині, Миколаївщині, Житомирщині, Одещині, Київщині, Сумщині, в Івано-Франківській, Чернівецькій, Закарпатській областях і столиці.

У МОЗ знову змінили карантинне зонування: які області в ”червоній” зоні - фото 2

"Помаранчевими", на відміну від ранкових зведень, стали Чернігівщина, Рівненська та Черкаська області. Також із ними "по сусідству" знаходяться Дніпропетровщина, Донеччина, Луганщина, Полтавщина, Харківщина, Тернопільщина, Кіровоградська, Волинська, Хмельницька, Вінницька та Запорізька області. Всього до "помаранчевої" зоні, за новими даними, відноситься 14 регіонів.

"Жовта" зона, як і раніше, встановлена винятково в Херсонській області.

У Мережі вже почали жартувати про те, що Міністерство охорони здоров'я просто "передумало" щодо ранкової статистики. Деякі користувачі також припускають, що до таких змін вдалися, аби уникнути закриття всієї країни на жорсткий локдаун. Нагадаємо, раніше міністр охорони здоров'я Максим Степанов стверджував, що до подібних заходів в Україні можуть вдатися, якщо в "червоній" карантинній зоні виявиться не менше 13 регіонів. Ранковий графік показував саме таку ситуацію.

У МОЗ знову змінили карантинне зонування: які області в ”червоній” зоні - фото 3

Офіційного пояснення, чому дані щодо зонування двічі змінилися протягом дня, представники МОЗ не публікували.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що спікер парламенту Дмитро Разумков не вважає за доцільне вводити повноцінний локдаун у всій Україні. Чим він аргументує таку думку, можна дізнатися в нашому матеріалі.

Також на порталі знайдеться інформація про те, як до питання жорсткого карантину відноситься відома лікар-інфекціоніст Ольга Голубовська.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини