Головна Новини Суспільство події У МОЗ розвінчали два головні фейки про наслідки вакцинації
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ розвінчали два головні фейки про наслідки вакцинації

Головний санітарний лікар країни Ігор Кузін закликав не вірити фейкам про щеплення від COVID-19

28 жовтня 2021, 14:45
Поділіться публікацією:

Головний санітарний лікар країни Ігор Кузін розвінчав найбільш обговорювані фейки про вакцини проти COVID-19. Кузін зазначив, найабсурдніше, що доводилося чути про вакцинацію, так це те, що щеплення проти коронавірусу може викликати безпліддя або впливати на ДНК. Як передає видання "Коментарі", про це Ігор Кузін заявив в ефірі телеканалу "Україна 24".

У МОЗ розвінчали два головні фейки про наслідки вакцинації

Вакцинація. Фото з офіційного порталу Києва

Головний санітарний лікар зазначив, що він готовий постійно підтверджувати те, що вакцини проти коронавірусу безпечні та ефективні. Підтвердженням цього є низка медичних досліджень в різних країнах. Тому не варто довіряти вигаданим фейкам про те, що люди, які отримали два уколи вакцини, тепер можуть стати безплідними, або їхня ДНК серйозно постраждає. Це лише деякі з міфів, які активно поширють пртивники вакцинації.

Ігор Кузін зазначив, що єдине чому варто вірити, так це статистиці, яка показує, що 8 з 10 осіб, яким не вдається впоратися з хворобою, є людьми похилого віку і мають низку супутніх захворювань. Ця статистика має спонукати людину задуматися. Ефективність та безпека вакцинації доведена, тому кожен, кому дороге своє життя, а також життя своїх рідних та близьких мають вакцинуватися.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Ігор Кузін розповів, у яких регіонах найбільше зросли темпи вакцинації. До загальної кількості вакцинованих за останній тиждень побільшало 1,5 мільйона осіб.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло – Віктор Ляшко назвав COVID-вакцину, яку не можна комбінувати з іншими препаратами та два уколи потрібно робити саме цією вакциною.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини