Головна Новини Суспільство події У МОЗ розповіли, які карантинні обмеження будуть діяти на Великдень
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ розповіли, які карантинні обмеження будуть діяти на Великдень

Глава МОЗ Максим Степанов розповів, до яких обмежень готуватися українцям на Великдень у 2021 році

19 квітня 2021, 18:25
Поділіться публікацією:

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов заявив, що будь-яких спеціальних обмежень під час святкування Великодня в Україні в 2021 році поки що вводити не планують. Про це він сказав в ефірі телеканалу "Україна 24" сьогодні, 19 квітня.

У МОЗ розповіли, які карантинні обмеження будуть діяти на Великдень

Карантин в Україні. Фото з відкритих джерел

За словами міністра, українці в період Великодніх та травневих свят повинні дотримуватися тих карантинних правил, які вже діють у країні. Це дозволить, вважає Степанов, уникнути серйозних спалахів коронавірусного захворювання.

"Я не анонсував ніяких особливих режимів, я говорю про те, що якщо регіон буде перебувати, наприклад, на червоному рівні, то повинні діяти всі обмеження, які існують в червоному рівні", — підкреслив глава МОЗ.

За даними Степанова, в Україні почали фіксувати позитивну динаміку в показниках щодо Covid -19. Міністр зазначив, що число нових хворих зменшилося: на попередньому тижні нових пацієнтів було на 14 тис. більше, ніж минулого. Керівник МОЗ додав, що такі дані обнадіюють.

Нагадаємо, в Офісі Зеленського обговорили підготовку до великодніх свят в умовах епідемії коронавірусу в Україні та "червоних" зон карантину. Президент України Володимир Зеленський закликав українців бути розважливими під час святкування Великодня-2021, оскільки в країні триває епідемія коронавірусу та кілька регіонів знаходяться на "червоному" рівні карантинних обмежень.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", імунолог розповів, коли епідемія коронавірусу в Україні піде на спад. Лікар каже, що починає спостерігатися позитивна динаміка за деякими з показників статистики.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини