Головна Новини Суспільство події У Міноборони Великобританії розкрили подальші плани окупантів в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони Великобританії розкрили подальші плани окупантів в Україні

Російські війська знову готуються до контрнаступу

23 березня 2022, 10:15 comments1554
Поділіться публікацією:

Зараз російські війська в Україні зайняті тим, що проводять перегрупування, перш ніж знову кинути всі свої сили на виконання поставлених Кремлем завдань. При цьому на півночі країни бої залишаються найчастіше статичними. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на дані, оприлюднені Міністерством оборони Великобританії у Twitter.

У Міноборони Великобританії розкрили подальші плани окупантів в Україні

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

У повідомленні розвідки йдеться, що російські війська намагаються охопити українські сили на сході країни, просуваючись з боку Харкова на півночі та Маріуполя на півдні. Російські сили все ще намагаються обійти Миколаїв і просунутися на захід у напрямку Одеси.

Проваливши наступ на Київ 24 лютого, російські війська зосередилися на бомбардуванні українських міст. Рашисти захоплюють довколишні села і займаються терором населення.

Російські окупанти блокують постачання найнеобхідніших продуктів, евакуацію мирних мешканців та розстрілюють українців цілими сім'ями.

Читайте на порталі "Коментарі" — у Пентагоні розповіли, що російська армія в Україні виявилася неготовою до такої виснажливої військової операції в Україні. Вже через тиждень бойових дій в Україні росіяни мали великі проблеми із забезпеченням і логістикою. Наразі російським військам в Україні катастрофічно не вистачає високоточних боєприпасів. Є проблеми з постачанням палива для кораблів у Чорному морі та теплого одягу для солдатів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Генштабі ЗСУ розповіли, за якими напрямками ворог намагається наступати, незважаючи на потужну відсіч українських захисників.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини