Головна Новини Суспільство події У Міноборони Британії підтвердили – РФ використовує проти України таку саму тактику, що в Чечні та Сирії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Міноборони Британії підтвердили – РФ використовує проти України таку саму тактику, що в Чечні та Сирії

Спроба захопити Маріуполь дорого обійшлася його мешканцям

18 квітня 2022, 10:05
Поділіться публікацією:

Бажання встановити повний контроль над Маріуполем створює серйозні проблеми для російського командування. Все через те, що український спротив не дозволяє російській армії просуватися так, як хотілося б. Через війну російські війська стикаються із серйозним випробуванням, втрачаючи людей та техніку. Як передає видання "Коментарі", про це йдеться у свіжому звіті розвідки Міністерства оборони Британії від 18 квітня.

У Міноборони Британії підтвердили – РФ використовує проти України таку саму тактику, що в Чечні та Сирії

Маріуполь. Фото: з відкритих джерел

У Міноборони Великобританії заявляють, що спроба взяти штурмом Маріуполь призвела до того, що більшість інфраструктури міста зруйновано, є величезні втрати серед мирного населення. У Британії вважають, що тактика, яку Росія обрала для атаки на Маріуполь, дуже схожа на ту тактику, яку Москва використала у війні проти Чечні у 1999 році та в Сирії у 2016 році, коли йдуть масовані бомбардування мирних кварталів міст.

Все це розходиться із заявами, які зробили в Міноборони Росії 24 лютого 2022 року, заявивши про те, що Росія не завдаватиме ударів по містах і загрожуватиме громадянам України. Завдання так званої "спецоперації", повідомили у Кремлі, завдавати ударів лише по військових об'єктах та не загрожувати мирному населенню.

Читайте на порталі "Коментарі" — ворог дістав ракетними ударами Дніпропетровську область. 60% ракет вдалося перехопити українську ППО. Про те, в які об'єкти потрапили решта 40% ракет, поки не повідомляється, встановлюється, чи є постраждалі.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в українській розвідці розповіли, що російські окупанти хочуть встигнути до Великодня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини