Головна Новини Суспільство події У квартирі Ірини Фаріон знайшли записку: нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У квартирі Ірини Фаріон знайшли записку: нові подробиці

У квартирі Ірини Фаріон виявлено записку з планами на нову програму

15 серпня 2024, 16:26 comments2808
Поділіться публікацією:

Після вбивства Ірини Фаріон наприкінці липня слідчі виявили в її квартирі щось несподіване. Деталі розкрила дочка Фаріон, Софія Семчишин, в інтерв'ю ТСН.

У квартирі Ірини Фаріон знайшли записку: нові подробиці

Слідство знаходить особисті записи Ірини Фаріон після її трагічної смерті

Квартира Ірини Фаріон виявилася справжньою бібліотекою, де, за словами Софії, було "мільйони книг і більше нічого". Ця атмосфера створювала відчуття затишку та духовної усамітнення, куди, за словами дочки, Ірина рідко когось пускала. Окрім книг, слідчі звернули увагу на велику кількість меду в будинку. Як зазначила Софія, її мати любила пити каву з медом, і цей запас був її особистим ритуалом.

Найважливішою знахідкою у квартирі стала записка, залишена Іриною Фаріон. Вона виклала плани на випуск своєї авторської програми "Ген українців". Особливо її цікавив майбутній випуск, присвячений повстанському генералу Івану Трейку, який мав вийти у вересні.

У квартирі Ірини Фаріон знайшли записку: нові подробиці - фото 2

"Я впевнена, вона не відчувала, що станеться", – наголосила Софія Семчишин.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Вбивство відомого українського мовознавця Ірини Фаріон залишається однією з найгучніших подій останнього часу, що обговорюються. Версії того, що спричинило цей трагічний інцидент, відрізняються — від особистої неприязні до політичних мотивів. Але найбільше обговорень викликала заява дочки загиблої Софії Семчишин, яка вперше публічно озвучила своє бачення події.

Крім того, "Коментарі" писали, що суд дав дозвіл на перегляд телефонних записів у справі вбивства відомого мовознавця Ірини Фаріон. Відповідне рішення 8 серпня ухвалив слідчий суддя Галицького райсуду Львова, відкривши шлях для аналізу телефонних даних В'ячеслава Зінченка, підозрюваного у цьому резонансному злочині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини