Головна Новини Суспільство події У Китаї відреагували на бажання Зеленського про переговори із Сі Цзіньпіном
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї відреагували на бажання Зеленського про переговори із Сі Цзіньпіном

У Китаї дипломатично прокоментували заклик Зеленського до переговорів із Сі Цзіньпіном

5 серпня 2022, 10:53 comments6326
Поділіться публікацією:

Китай ухилився від відповіді на заклик президента України Володимира Зеленського. Глава української держави публічно заявив, що, починаючи з 24 лютого, він та його команда намагаються доїтися прямих переговорів з лідером Китаю, оскільки є впевненість, що Пекін, як ніхто інший у світі, здатний вплинути на Росії та особисто на Путіна, щоб в Україні припинилася війна. Про це повідомляє портал "Коментарі", із посиланням на заяву представника МЗС КНР Хуа Чуньїн, яку цитує people.cn.

У Китаї відреагували на бажання Зеленського про переговори із Сі Цзіньпіном

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Так, ухиляючись від прямої відповіді на питання про можливі переговори Зеленського та Сі Цзіньпіна Хуа Чуньїн відповіла, що Китай продовжує підтримувати добрі зв'язки з усіма сторонами конфлікту, маючи на увазі як Україну, так і Росію.                 

Нагадаємо, в інтерв'ю китайському виданню South Chana Morning Post Володимир Зеленський назвав Китай єдиною країною, яка реально здатна вплинути, як загалом на Росію, так і на її лідера Володимира Путіна. За словами Зеленського, якщо китайське керівництво натисне на Росію, то країна-бензоколонка ризикує опинитися у повній економічній ізоляції. Після того, як у Росії виникнуть проблеми із наповненням бюджету, воювати з Україною буде проблематично.

Читайте також на порталі "Коментарі" — радник глави Офісу президента Олексій Арестович назвав три цілі перекидання Росією сил та коштів на херсонський напрямок.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія відмовляється від масованого наступу на Сіверськ та Слов'янськ: в Інституті вивчення війни розкрили подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Z

6 серпня 2022, 09:06

Сказочный долбоёб!

Ираида

6 серпня 2022, 06:48

А нечего было Китай на бабло кидать. :))) Странно просить помощи у того, кого не так давно крупно наипал. :))) Хотя, когда нет ни стыда, ни совести, ни своего ума, тогда всё возможно. :)

Сі Цзіньпін

5 серпня 2022, 15:42

Нічого особистого, лише бізнес, «Китайська політика – це нескінченний шлях хитрості» весь Сибір, включаючи і Західну до Томської області, – це тимчасово втрачені китайські території.

Сі Цзіньпін

5 серпня 2022, 15:39

Нічого особистого, лише бізнес, «Китайська політика – це нескінченний шлях хитрості» весь Сибір, включаючи і Західну до Томської області, – це тимчасово втрачені китайські території.

Николай

5 серпня 2022, 14:38

Вот де..ил! войну можно закончить щелчком пальца !!! перестать обстреливать ДНР и убрать войска ВСЁ !!!

украинец

5 серпня 2022, 10:37

ЗЕпидар идет на йух, мразь брехливая. Тебе пЯзда, продажный уебок.

Ігор

5 серпня 2022, 10:16

Ніхто не хоче, щоб найбільша корупційність і порочність в світі, втягувала його в конфлікт. Світ все більше розуміє, що став заручником тих, хто розкрадає свою країну. Найбільш жахливо, що кінець гарячої війни, не зупинить Жертву від подальшого сторічного морального знущання. Приклад: у ФРГ, перед посольством РФ, Жертва планувала зробити виставку розбитої техніки - познущатись і задоволення отримати.


Новини