Головна Новини Суспільство події У Карпатах мороз: на горі Піп Іван температура повітря опустилася до -6°С
commentss НОВИНИ Всі новини

У Карпатах мороз: на горі Піп Іван температура повітря опустилася до -6°С

На горі Піп Іван Чорногірський хмарно з проясненнями і перші заморозки

21 вересня 2021, 14:45
Поділіться публікацією:

У Карпатах у вівторок, 21 вересня, зафіксували зимову температуру. На горі Піп Іван Чорногірський температура повітря опустилася до -6°С. Про це повідомили на сторінці Чорногірського гірського пошуково-рятувального поста у Facebook.

У Карпатах мороз: на горі Піп Іван температура повітря опустилася до -6°С

В Карпатах мороз. Фото facebook

Як видно на фото, у горах вже сніжно і холодно, почалась справжня зима — перші морози і трохи снігу. Українці можуть готуватись до зимових походів у гори. За прогнозом синоптиків, на територію Західної України у середу, 22 вересня, прийдуть неочікувані заморозки. Крім того, в Карпатах очікується сніг.

У Карпатах мороз: на горі Піп Іван температура повітря опустилася до -6°С - фото 2

"Станом на 8:00 21 вересня на горі Піп Іван Чорногірський хмарно з проясненнями, вітер північно-західний, 5-6 м/с., температура навколишнього середовища -6°С", — йдеться у опублікованому дописі.

Раніше портал "Коментарі" інформував, що в Україну йдуть заморозки до -3 градусів: де і коли буде найхолодніше. На цьому тижні ми всі маємо забути чудовий вислів: гарна, лагідна осінь. Бо останній тиждень вересня буде зовсім без сонця, дощовим та сльотавим та ще й  з заморозками. Але передбачувачі погоди обнадіюють, що сонячні дні ще обов’язково повернуться.

Синоптики говорять про три холодні вересневі дні  на початку тижня і різке потепління на вихідні. Прибавляти плюси  мінлива погода почне вже з п’ятниці, 24 вересня. А на вихідні матимемо всі +20  і вище. Ось таке контрастне завершення вересня.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Україну накриє лютими грозами і холодом. Новий атмосферний фронт принесе на територію нашої країни наприкінці  тижня  сльоту та зниження температури. Прийдуть надокучливі холодні дощі, сонечко  на якийсь час сховається за темні хмари. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини