Головна Новини Суспільство події В Україну йдуть заморозки до -3 градусів: де і коли буде найхолодніше
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну йдуть заморозки до -3 градусів: де і коли буде найхолодніше

В Україну йде похолодання

20 вересня 2021, 23:45 comments2378
Поділіться публікацією:

На цьому тижні ми всі маємо забути чудовий вислів: гарна, лагідна осінь. Бо останній тиждень вересня буде зовсім без сонця, дощовим та сльотавим та ще й  з заморозками. Але передбачувачі погоди обнадіюють, що сонячні дні ще обов’язково повернуться.

В Україну йдуть заморозки до -3 градусів: де і коли буде найхолодніше

Прогноз погоди в Україні (фото із відкритих джерел)

Як стверджує авторитетний синоптик Наталка Діденко, на більшій території регіонів 21 вересня буде прохолодно +7+12 градусів. Вже більші плюси, +12+18  в Південних та Східних регіонах, на Дніпровщині. Сильний вітрюга спонукатиме всіх тепліше одягатись, щоб не простудитись.

Пані Наталя прогнозує сльоту в Північних та Центральних регіонах та на Харківщині.

В столиці країни теж пануватиме пора вересневого холоду. Стовпчик трішки плюсуватиме вночі+4+5, а  денної пори +7+9. Сильні пориви вітру та невелика сльота.

Ще, як інформує  ДСНС, на територію Західної України  22 вересня прийдуть неочікувані заморозки.  В Карпатах очікується сніг.

А вже 23 вересня вони будуть на всіх інших територіях, окрім Південних  та Східних регіонів. Температура 0-3 градуси. Заморозки зачеплять і Київщину.

Синоптики говорять про три холодні вересневі дні  на початку тижня і різке потепління на вихідні. Прибавляти плюси  мінлива погода почне вже з п’ятниці, 24 вересня. А на вихідні матимемо всі +20  і вище. Ось таке контрастне завершення вересня.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Україну накриє лютими грозами і холодом.Новий атмосферний фронт принесе на територію нашої країни наприкінці  тижня  сльоту та зниження температури. Прийдуть надокучливі холодні дощі, сонечко  на якийсь час сховається за темні хмари. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини