Головна Новини Суспільство події Україну накриє лютими грозами і холодом: як зміниться погода
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну накриє лютими грозами і холодом: як зміниться погода

Синоптики розповіли, якою буде погода

15 вересня 2021, 23:05 comments1387
Поділіться публікацією:

Новий атмосферний фронт принесе на територію нашої країни наприкінці  тижня  сльоту та зниження температури. Прийдуть надокучливі холодні дощі, сонечко  на якийсь час сховається за темні хмари.

Україну накриє лютими грозами і холодом: як зміниться погода

Синоптики розповіли, як зміниться погода (фото з відкритих джерел)

16 вересня найтепліше буде в Західному регіоні. Температура повітря становитиме+20+25 градусів.

Найхолодніша погода прийде до частини Північного та Східного регіонів.Це — немала територія  Сумської, Харківської областей. Тут  буде по-жовтневому холодно +14+18 градусів.

Як прогнозує синоптик Наталка Діденко, в четвер погожа та тепла погода  ще збережеться в західних областях країни. Тут буде +23+25. В інших областях вдень +16+22 градуси. Опадів не буде.

В столиці нашої держави теж буде сонячно і погожо. Термометр покаже +19.

Разом з тим, працівники Укргідрометцентру стверджують, що сльота прийде в Західний регіон. Дощі пройдуть на Закарпатті, Волині та Рівненщині.

Сонячна погода стане прохолодною, як передбачає пані Діденко у вихідні. Сльота і холод витіснить сонечко та улюблене всіма бабине літо.

 За прогнозом Укргідрометцентру,  на західних територіях будуть сильні грози та вітри 17 вересня, а вже 18 вересня  ця непогода переміститься в центр країни. 19-20 вересня вже остаточно стане холодно, пройдуть опади, температура становитиме лише +10+15, на південному сході до +20 градусів.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували своїх читачів про те, що синоптики розповіли, коли зміниться погода в Україні.Синоптики обіцяють на вихідні гарну, сонячну погоду. Ніби літо повернулось до нас знову. Тільки вночі прохолодніше. Але з понеділка у свої права вступає примхлива і дощова осінь. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини