Головна Новини Суспільство події Останні теплі вихідні: синоптики розповіли, коли зміниться погода в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Останні теплі вихідні: синоптики розповіли, коли зміниться погода в Україні

Синоптики розповіли, коли зміниться погода

10 вересня 2021, 23:16
Поділіться публікацією:

Синоптики обіцяють на вихідні гарну, сонячну погоду. Ніби літо повернулось до нас знову. Тільки вночі прохолодніше. Але з понеділка в свої права вступає примхлива і дощова осінь. Про прогноз на суботу та неділю і майбутній робочий тиждень інформує земляків  прогнозист Наталка Діденко та Український гідрометцентр.

Останні теплі вихідні: синоптики розповіли, коли зміниться погода в Україні

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

 В суботу і неділю всі українці зможуть досхочу насолоджуватись теплом, голубим небом та лагідним вересневим сонцем.Стовпчик термометра плюсуватиме до +25 +26 градусів. Невеликі теплі дощі можуть бути лише в Закарпатті та на півдні України.

 За  словами пані Наталі, в ці відпочинкові дні 11-12 вересня буде тепло та сонячно. Дощів на більшості територій не передбачається. Як вийняток, може трохи накрапати в неділю в Криму, Херсонській області чи на Закарпатті.  Хоч вдень тепло, наче в серпні, але вранці та ввечері вже по-осінньому прохолодно, а ночі – ще холодніші.

 В столиці України також буде сонячно та сухо, дощик не передбачається.

 Пані Наталя зазначила, що "в місті буде чудова погода багато сонця, ранки свіжі, дні теплі. Температура повітря +23 + 25 градусів."

 На зміну сонцю прийде сльота

Вже з понеділка та у вівторок матимемо зовсім іншу синоптичну картину. Лагідна пора бабиного літа закінчиться. Її змінять сльота та прохолодні дощі, які будуть панувати в західному, східному регіонах та частині південного. В центрі та на півночі  грози не буде. В західному регіоні знову стане прохолодно, в інших регіонах температура не понижуватиметься.

В столиці та її околицях 13 вересня буде вітряно, але без дощу. Стовпчик термометра вдень показуватиме теплі+23+25. Наступного дня в столиці очікується гроза, але буде тепло+21+23 градуси.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що народний синоптик розповів, якою буде погода цієї осені.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини