Головна Новини Суспільство події У Кабміні розповіли про мега-проект, який Зеленський готує для Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кабміні розповіли про мега-проект, який Зеленський готує для Криму

Президент Зеленський хоче створити у Криму Кремнієву долину

21 липня 2023, 17:10
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський має ідею створити в Криму українську Кремнієву долину. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "Vector" розповів віце-прем'єр — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

У Кабміні розповіли про мега-проект, який Зеленський готує для Криму

Кремнієва долина. Фото: з відкритих джерел

"У президента є ідея в Криму побудувати проект, схожий на Долину, — із супертехнологічним університетом, компаніями, які там працюють цілий рік", — зазначив віце-прем'єр.

Глава Мінцифри, у свою чергу, зазначив, що хотів би, щоб вся країна стала Кремнієвою Долиною.

Федоров вважає, що головне – це правильний напрямок у політиці. Але все це можливе лише після перемоги України у війні. Тоді Україна зможе вирішити питання зі своєю безпекою та почне дуже швидко розвивати свою інфраструктуру.

Зазначимо, останнім часом тема повернення Криму дедалі активніше обговорюється в інформаційному просторі. Увечері 17 липня російський диктатор Путін провів нараду, присвячену поновленню роботи Кримського мосту, який постраждав від підриву. Президент Росії передбачувано поклав відповідальність за підрив, який він називає "терактом", на "київський режим" — і пообіцяв відповідь від Міноборони. Тим часом в Офісі президента України не виключають, що за підривом моста, який, до речі, продовжує функціонувати, може стояти путінський режим. Що можна сказати про ситуацію на другу добу після події? Якими можуть бути наслідки, чи чекати на продовження? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи справді Залужний вже готує у Криму поле бою для деокупації – що стане сигналом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини