Головна Новини Суспільство події У Єревані відреагували на істерику РФ через участь Вірменії у саміті по формулі миру
commentss НОВИНИ Всі новини

У Єревані відреагували на істерику РФ через участь Вірменії у саміті по формулі миру

Вірменія спробувала виправдатися за свою участь у мирному саміті на Мальті

4 листопада 2023, 08:45
Поділіться публікацією:

У Москві неправильно сприйняли та описали переговори секретаря Ради Вірменії Вірмена Григоряна з головою Офісу президента України Андрієм Єрмаком на саміті по формулі миру на Мальті. Як повідомляє портал "Коментарі", про це заявив заступник міністра закордонних справ Вірменії Паруйр Оганесян, пише "News.am".

У Єревані відреагували на істерику РФ через участь Вірменії у саміті по формулі миру

Вірменія. Фото: з відкритих джерел

"Ця платформа – платформа міністрів безпеки. Я б не сказав, що вона була присвячена питанню України, у неї був ширший порядок денний", — сказав Оганесян.

Він додав, що така кваліфікація (Ред. — З боку Росії) не відповідає дійсності.

Зазначимо, представник Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова заявила, що Росія взяла участь Вірменії у саміті по формулі миру на Мальті як "демонстративний антиросійський жест". При цьому в Москві нагадали, що пам'ятають інші недружні до Росії кроки з боку офіційного Єревану і тому роблять відповідні висновки.

Читайте також на порталі "Коментарі" – на Мальті протягом двох днів, 28 та 29 жовтня, проходив саміт по українській формулі миру. Після суботніх консультацій пройшли і недільні. За словами президента Володимира Зеленського, у заході взяли участь радники глав держав та диппредставники із 66 країн. Вперше участь у такій зустрічі (раніше були в Данії та Саудівській Аравії) взяла Вірменія – поки що союзник РФ з ОДКБ. Які висновки можна зробити зараз? Якою є можливість вийти на деякі переговори до кінця року? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Росії заявили про нову атаку на Курську АЕС: подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини