Головна Новини Суспільство події У двох містах України ввели локдаун
commentss НОВИНИ Всі новини

У двох містах України ввели локдаун

У двох містах посилили карантинні заходи

3 квітня 2021, 14:40 comments1047
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 3 квітня, жорсткий карантин ввели ще у двох містах України — Запоріжжі та Миколаєві. Про це повідомляється на сайтах міськрад цих двох міст.

У двох містах України ввели локдаун

У Запоріжжі та Миколаєві ввели жорсткий карантин - фото: з відкритих джерел

Вчора мер Запоріжжя повідомив про те, що в місті вводиться жорсткий карантин. Дане рішення було прийнято через велику кількість випадків захворювання.

"Головна причина — необхідність зупинити зростання кількості захворювань, щоб не допустити колапсу в медичній системі, яка може не впоратися з навантаженням", — повідомляє пресслужба міськради Запоріжжя.

На сайті Миколаївської міської ради також відзначили, що у зв'язку зі складною епідемічною ситуацією, в місті будуть введені додаткові карантинні заходи.

Запоріжжя. Що зміниться?

- забороняється прийом відвідувачів в кафе\барах\ресторанах і т.д. у вихідні дні. Робота можлива тільки на винос або у вигляді доставки. У будні дні прийом відвідувачів може здійснюватися з 6:00 до 20:00;

- забороняється проведення масових заходів, крім тих, що необхідні для роботи органів держвлади, а також місцевого самоврядування. Дозволені офіційні спортивні заходи без глядачів;

- забороняється робота кінотеатрів та інших закладів культури;

- забороняється робота фітнес-центрів, спортивних залів:

- забороняється робота ринків, крім продовольчих;

- забороняється діяльність установ, що надають послуги з розміщення (крім готелів, санаторно-курортних установ, а також установ, які надають соц.послуг)

Миколаїв. Що зміниться?

громадський транспорт ходитиме лише вранці та ввечері - з 6:30 до 9:00 до 16:30 до 19:00;

- школи переведені на дистанційне навчання;

- в дитячих садах будуть приймати тільки тих дітей, чиї батьки працюють на підприємствах критичної інфраструктури, а батьки, що у відпустці, повинні будуть залишати дітей вдома.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що у Зеленського розповіли, чи бути загальнонаціональному локдауну, а також про те, що міністр охорони здоров'я Максим Степанов зробив важливу заяву про вакцину від COVID-19.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини