Головна Новини Суспільство події У чотирьох областях обмежили рух транспорту
commentss НОВИНИ Всі новини

У чотирьох областях обмежили рух транспорту

Дощитиме при мінусовій температурі

10 грудня 2020, 19:20
Поділіться публікацією:

У чотирьох областях України тимчасово обмежили рух автотранспорту. За інформацією Державного агентства автомобільних доріг України, через несприятливі погодні умови у вигляді дощу при мінусовій температурі повітря до мінус одного градуса морозу, тимчасово обмежено рух вантажівок і маршрутних таксі — автобусів. У повідомленні говориться, що такі заходи вжито на момент робіт спецтехніки по обробці дорожнього покриття в Київській, Житомирській, Тернопільській та Хмельницькій областях.

У чотирьох областях обмежили рух транспорту


Раніше "Коментарі" писали про те, що сьогодні, 10 грудня, через теплових коливань на Сонце Землю накрила найпотужніша в поточному році магнітна буря. Вчені присвоїли їй максимальний рівень G3. За словами експертів, явище вплине на самопочуття навіть неметеозалежних людей. Тим, хто сильно залежить від погодних коливань, експерти рекомендують не займатися важкою фізичною роботою та уникати стресів, більше відпочивати, правильно харчуватися і дотримуватися питного режиму.

Крім того, порталу стало відомо, що 21 грудня Юпітер і Сатурн максимально наблизяться один до одного і створять в небесах так звану "Вифлеємську зірку". Спостерігати видовищне астрономічне явище можна буде абсолютно з будь-якого місця нашої планети. Про це пише NASA. Астрономи говорять, що розпізнати Юпітер нескладно — він відрізняється яскравістю в порівнянні з іншими небесними тілами. Сатурн, на відміну від Юпітера, не відрізняється яскравістю, але помітний через золотистого відблиску. До того ж обчислити Сатурн на небі дозволяє його місце розташування — він знаходиться на схід від Юпітера на куполі неба. Також, астрологи підкреслюють, що обидві планети на відміну від інших світил не мерехтять, а світять постійно.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини