Головна Новини Суспільство події У четвер в Україні очікується комфортна погода, але є нюанс - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У четвер в Україні очікується комфортна погода, але є нюанс - подробиці

Прогноз погоди на 21 липня.

20 липня 2022, 20:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У четвер в Україні температура повітря очікується комфортною, проте у чотирьох областях можливий дощ. Про це повідомила синоптик Наталія Діденко на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

У четвер в Україні очікується комфортна погода, але є нюанс - подробиці

Погода в Україні

"У східній частині та на північному сході – Сумщина, Харківщина, Луганщина, Полтавщина – буде найсвіжіше, 20 24 градуси. Донецька область прогріється до 26, 28 градусів ", — прогнозує Діденко.

За словами синоптика, найвища температура повітря завтра в Україні передбачається у західних областях, Одеській та Миколаївській областях, 26 31 градус. На решті території України протягом дня очікується 23-29 градусів.

"Дощі з грозами можливі у Сумській, Чернігівській, Полтавській областях, можуть торкнутися ввечері Київщини. Найближчої ночі окремі дощі пройдуть у південній частині та в Дніпрі з районами — але невеликі та локальні. У більшості наших областей все-таки завтра переважатиме суха погода ", — Діденко.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що тримаєтеся американців і захищайте українців : прощальна промова Джонсона викликала овації (ВІДЕО). Прем'єр Британії Борис Джонсон під час останньої на посаді серії питань до прем'єра у британському парламенті дав поради своєму наступнику чи наступниці. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що історія з ЛДНР на роки: Путін зробив нову заяву про війну в Україні. Президент РФ Путін пообіцяв російським дітям, що "допомагати" "ЛДНР" доведеться роками. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що   спецпідрозділ Kraken узяв у полон розвідника ГРУ РФ — відео захоплення та допиту. ГРУшник мав свій цифровий щоденник. Докладно про це читайте у нашій статті.

Також "Коментарі" поінформував про те, що цілі "спецоперації" змінюються: що означає нова заява Лаврова — як відповість Україна. Експерти відзначають, що заява Лаврова зовсім нічого не змінює, а змінює інформація, яка надходить з фронту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини